Ja som mal aj nokiu aj sony ericsson,tažko povedať aká značka je lepšia,každá ma svoje vyhody.Na niektorých typoch SE mi vadí že ked chceš pozrieť na hodiny musiš stlačiť bočne alebo cervene tlacidlo inak nevidiš nič
Ja preferujem jednoznačne SE.O triedu lepšie fotoaparáty ako má Nokia a to aj v prípade modelov bez auto fokusu (netvrdím,že všetky).Lepší pomer cena/výbava.Čo na SE chválim do neba,je minimalizácia java aplikácií a multitasking (minimalizáciu dokážu aj Nokie so Symbianom,ale samotný Symbian má kopec nedostatkov).O tom si bežná Nokia môže nechať akurát tak snívať.Na druhej strane Nokia má pohotovostný režim,hoci SE vyvinul aplikáciu PIM wallpaper či tak akosi.V prospech SE takisto hovorí aj Track ID,skvelá,skvelá,zbožňujem ju.Tradične dobrá čitateľnosť displeja.Nokie,niektoré druhy majú skutočne divný raster a celkovo svojské displeje.Ďalej SE má výborné (netvrdím,že dokonalé) aplikácie.
Ale celkovo to závisí od nárokov,konkrétneho modelu,a spôsobu ako s telefónom zaobchádzaš a ďalších faktorov.
Aha tak ďakujem za odpovede ale tak ja neviem ja mám aj to aj to a som stým spokojný ja som nemal ešte ani s jedným telefónom problémy no už len teraz sa mi na SE objavila už jedna chyba že mi nejdú tlačidlá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja osobne mám radšej Sony ako Nokiu...
Ale celkovo to závisí od nárokov,konkrétneho modelu,a spôsobu ako s telefónom zaobchádzaš a ďalších faktorov.