Sme pokusom nejakej vyspelej mimozemskej civilizacie, ktora na tuto planetu priniesla zivot, a sem tam sa chodia pozriet na vysledky svojej prace a smeju sa aki jebnuti sme...
@mielikki a to hned 2-nasobne incestni. ved i noe, ktory, pokial mal za prapredkov adama a evu, musel byt uz aj s manzelkou riadne zdegenerovany. a teraz si predstav, ze po potope znovu boli nazive len oni 2ja a, uz sami zmutovani, zacali plodit dalsie deti, ktore tiez boli nutene plodit sa medzi sebou. asi preto je ludstvo teraz take sproste, heh. a to uz nespominam incestny zvazok lotta a jeho dcer... biblia je zvrhla
@antifunebracka na to som úplne zabudla, ale tam to tuším malo aj tak v podstate zaplaviť len im známy svet, nie? Tým pádom by sa zachovali dakde v Austrálií nejakí ĺudia, s ktorými sa mohli skrížiť
(A dakedy si to musím vážne prečítať, nech mám prehľad
darwinovu teoriu aj adama a evu si davam do jedneho ved aj adam a eva sa niejak museli vivinut a kde je v biiblii napisane ze existovali iba adam a eva?
Prileteli sme z vesmíru Biely ľudia z Veľkej medvedice žlté národy zo súhvezdia Draka červený zo súhvezdia Hada čierné národy migrovali zo zeme Oreja ktorá bola zničena galaktickou vojnou a potom tu máme Sivých židzíkov tý prišli zo zeme zvanej Mordor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Most prejdeme, až keď k nemu dojdeme
Adam a Eva je vymyslená rozprávka, podobný vznik sveta a života mali aj iné náboženstvá.
(A dakedy si to musím vážne prečítať, nech mám prehľad