Skvelý vynález, hlavne taká úzka a malá, to keď vždy idem na rybník si zaplávať, tak si takú plťku zoberiem so sebou, keby som náhodou dostala kŕč alebo čo. Výborný vynález, tlieskam.
@sparga99 vieme čo to znamená PLŤKA plťka je komfortný dopravný prostriedok na prepravu po vode, s dobrou hudbou a sexi pltníkom spoločnosť P&T však na trh prišla s návrhom hybridnej plťky, ktorá má kolieska a mala by jazdiť aj po bežných cestných kounikáciách a poskytovať cestujúcim dostatočný komfort. DPB uvažuje aj o zavedení hybridnej plťka linky na trase Bratislava- Horné Dolné- Viedeň. toľko tlačová správa
@kikushenka možno by som ťa len doplnil že plťka ma vraj jazdiť aj po trase Trstenne nad Hornádom-Ždaňa-Čaňa-Geča-Valaliky-Košice namiesto autobusov . Vprípade že nevieš kde to je tak dediny okolo mňa
@sparga99 vraj pripravujú aj novú medzioceánsku trasu. Prvýkrát sa naplno využije jej potenciál. Gašparovič už odkúpil spoločnosť P&T. Avšak skúsení ekonomici tvrdia, že sa tak zníži jej popularita o 99%. Takže Plťka sa ženie do záhuby!
pltka je original slovensky vynalez, ked ides s tym na ocean a otocis ju furt ides tak isto. To vas doplavy de len chcete a tato pltka to dlhe roky pojde toto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
teraz az na to ze pltka nejazdi po beznych
cestnych kounikaciach preto musis na
komfortnejsiu prepravu pouzit traktor "