Emo je revolta voci bohu? Nie nahodou satanizmus? Nemas to troska pomylene...Emo je vyjadrovania emocii nikoho tam neuznavas a k nikomu sa nemodlis...Ci nebodaj mate nejakeho vlasateho boha ktory si reze zilky ?
Keď ma minule jeden nazval "emo" šla som sa zadusiť smiechom...
Ale inak neviem čo je na tom zlé
Do hip-hopu sa tiež každý nesere že tam je permanentne p***, k**** a podobne.. Do techna tiež že sa tam používajú basy či ktorá maria... Tak prečo sa srať do ostatných štýlov..
kedze som sa pred casom o ten styl zaujimal tak napisem aj ja daco na to
1/ ako mozu dnesne 14-15 deti vediet daco o nejakom style?
2/emo urcite nieje o malovani, vlasoch a ziletkach
3/ je jedno kto aki styl vyznava, ale vetsina stylou co viem, je o respekte k ostatnym stylom
4/ myslim ze 14 rocnii clovek, tasko moze bit nejakii emo, skor pozer. a pozerou je aj v inich styloch kopec.
5/ zial, dnes je to tak, ze vetsina ludiii co osebe tvrdii ze su emo, emo vobec niesu. su len pozermy. zial je to tak. prave emo je dnes velmy malo ludiii. (scene je zase daco inee, to sem nepliect )
hej suhlasim s predoslim nazorom.......vela ludi si vravi ze je EMO ale DDD nemaju pravdu....emo to bol niekedy take ze ludia spievali alebo proste boli nestastni z toho ze sa nici priroda ...a teraz sa to trosku sformovalo DDDD a taky prereformovani pravy emaci- tych neni az tak vela ako sa zda ....lebo aha mozem si nafarbit vlasi a zcesat do oci a byzovne ze nesom emo ...... DDD ......terajsie zreformovane emo je o niecom uplne inom ...ja to berem tak ze to su debili...ale oka to je moj nazor ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a tenario má pravdu... ty o čom točíš? veď u Ema je jedno čo vyznávaš ...
@10 suhlasim
Ale inak neviem čo je na tom zlé
Do hip-hopu sa tiež každý nesere že tam je permanentne p***, k**** a podobne.. Do techna tiež že sa tam používajú basy či ktorá maria... Tak prečo sa srať do ostatných štýlov..
je mi z toho zle
1/ ako mozu dnesne 14-15 deti vediet daco o nejakom style?
2/emo urcite nieje o malovani, vlasoch a ziletkach
3/ je jedno kto aki styl vyznava, ale vetsina stylou co viem, je o respekte k ostatnym stylom
4/ myslim ze 14 rocnii clovek, tasko moze bit nejakii emo, skor pozer. a pozerou je aj v inich styloch kopec.
5/ zial, dnes je to tak, ze vetsina ludiii co osebe tvrdii ze su emo, emo vobec niesu. su len pozermy. zial je to tak. prave emo je dnes velmy malo ludiii. (scene je zase daco inee, to sem nepliect )