Čo si myslíte o 21 - 22 ročných chlapcoch v politike?
Čo si myslíte o 21 - 22 ročných chlapcoch v politike, ktorú chcú dávať svojmu kraju skúsenosti a podobné veci.
Nie sú to len sopláci, ktorí prestáli dostávať od tatka vreckové?
ja by som isiel hned do politiky
a tak preco.... ked sa tomu rozumie a venuje sa tomu tak nevidim na tom nic divneho, i ked vacsina su tam len pre peniaze a lahku pracu.
že sú to buď idealisti, ktorí si ešte myslia, že sú schopní vyhrať nad tou skorumpovanosťou, čo tam žije alebo naopak vidia tam príležitosť ako si uliať troška aj pre seba a získať kontakty....
je to uplne bezpredmetne co si o nich myslim, iste je ŽE KURVA VŠETCI HAJZLI BUDU VISIEŤ NA KANDELABROCH, a čo ty ? ideš so mnou do KRVAVEJ REVOLÚCIE ?
Je tu jeden, čo chodil na obyčajné posrané gymnázium dva roky sa kde si fľákal a behal po krčmách a zrazu ho vidím ako kandiduje.
Predtým si písaval husté statusy o tom koľko vyslopal, koho ujebal, s ktorá mu ho vyfajčila a pod. sračky.
A zrazu sa ide hrať na uvedomelého občana, ktorý chce odovzdávať skúsenosti.
Aké skúsenosti?
Z skúsenosti z geografie, keď dostal 1 zo slepej mapy?
Keby majú politici plat 300-400€. Bol by som zvedavý, kto by nám vládol. A kto by sa staral o blahobyt slovákov.
@samtord nuž, treba dať priestor, mladým, zaujímavý pohľad, resp. skutočnosť je v tom, že ľudia nadávajú na starých, ktorí sú v politike, ľudia nadávajú na mladých, ktorí chcú byť v politike a samozrejme ľudia nadávajú aj na zvyšok, ale ak raz s tým nezačnú kedy majú teda nadobudnúť skúsenosti a ochotu napredovať krok po kroku bližšie k válovu a naučiť sa poriadne hltať Napr. Kalousek je frajer, Paroubek, Migaš, Ľupták, Mečiar a spol... Fica nespomínajúc radšej vôbec, musíme vychovať novú generáciu, ktorá bude ľud držať za gule a brnkať všetkým po nose.
@smajl0 minule sa pýtal "švarcenberga" či sa narodil v 19 storočí ale je má vraj nejakú chorobu, ale je pekné že sa zaujíma o niečo čo ho zaujíma aj ke´d si ľudia z neho robia srandu čo je smutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a tak preco.... ked sa tomu rozumie a venuje sa tomu tak nevidim na tom nic divneho, i ked vacsina su tam len pre peniaze a lahku pracu.
Predtým si písaval husté statusy o tom koľko vyslopal, koho ujebal, s ktorá mu ho vyfajčila a pod. sračky.
A zrazu sa ide hrať na uvedomelého občana, ktorý chce odovzdávať skúsenosti.
Aké skúsenosti?
Z skúsenosti z geografie, keď dostal 1 zo slepej mapy?
Keby majú politici plat 300-400€. Bol by som zvedavý, kto by nám vládol. A kto by sa staral o blahobyt slovákov.
a však taka jer zostava celej vlády a parlamentu, česť vínimkám