do istej doby som si o nich nemyslela nič a občas som si myslela, že sú tuční, ale teraz mám viacej dobrých ajťáckych kamarátov, ktorí nie sú tuční a okrem toho, že robia veľa vecí, ktorým nerozumiem a občas o nich hovoria jazykom, ktorému nerozumiem sú super.
ajtaci su charakterovo rovnaki ako zvysok populacie - najdu sa medzi nimi pohodaci, ale aj namysleni idioti...poznam obe skupiny, navyse maju v buducnosti aj istu pracu ...a myslim, ze by sa malo rozlisovat ajtak ako pocitacovy zavislak ako v @3 a ajtak ako pocitacovy macher, hacker, ktoreho najlepsi kamarat nie je pocitac
@asceticjunkie čo ja viem nejaké programovanie abo čo...má vyštudovanú informatiku na matfyze a nikdy som nepochopila čo robí, lebo ja tomu nerozumiem....
@nobile a potom sa bude prevážať na nejakom Ferrari, ako pán. a bude sa vysmievať všetkym, ktori sa mu vysmievali predtym. teda ak mu tam nepraskne sedačka, kedže váži tolko, kolko váži.
vkuse niečo kódia...a keď nie, tak hrajú počítačové hry, majú kruhy pod očami a podaktorí veľa pijú a ešte majú často okuliare a niekedy mastné vlasy a na babu sa pozerajú ako na E.T.ho...viem o čom hovorím, aj keď sa nájdu aj výnimky, ale takýchto stretávam na chodbe intráku keď idú na wécko...
Poznam 2 skupiny ITckarov.. Totalni geekovia, ktori o realnom zivote nic nevedia, su bez penazi lebo sa nevedia predat, zvycajne ziju u mami, od rana do vecera kodia a zenu nevydeli ani na obrazku. A potom sme tu my bohati, krasni a uspesni itckari, so vseobecnym prehladom v kazdej sfere, oblubeni v spolocnosti a hlavne medzi zenami len skoda, ze sme alkoholici...
akoze no, nemam asi co dodat, tazko vyvratit ludom tuto ideu, som rad, ze kamarati ktorych mam si nemyslia, ze som namysleny, egoisticky imbecil co zije s rodicmi, ma sto ton, okuliare a neviem sa dotknut zeny
@35 asi tak. nastastie sa mi nic podobne ani nestava, moji znami si o mne urcite nemyslia, ze som nerd ( lebo nim ani nie som ) ^_^ ostatok ma nezaujima
že väčšina z nás je super, ale ľudia to neberú do úvahy lebo nám nerozumejú, a tak je pre nich ľahší a bližší názor vytvorený na základe tých fakt anomálnych, čo sa prezentujú ako "obézni ojebákovaní zakomplexovanci bez života". a divili by ste sa, ale tento druh je skôr menšina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ja si osobne o nich myslím, že sú troška zvláštny ľudia, taký konzervatívny, s tenkými okuliarmi a kávou pri stole
má 24 a myslím že v živote sa nedotkol dievčaťa
ktovie či vôbec vie na čo sú
má asi tonu a celé dni trávi vyšľapávaním cestičiek v byte svojich rodičov
od počítača ku chladničke
od počítača na WC
od chladničky na WC
od všadiaľ do postele
a potom ide do práce kde nevyšľapáva nič, len sedí na riti a robí si mozole na bruškách prstov od neustáleho ťukania do klávesnice
má pocit, že je macher na všetko, hlavne na angličtinu (čo je smutné, ale nie)
jeho obľúbenou zábavou je vytvoriť trápne kreslené video a zavesiť ho na youtube ...nikdy som nepochopila ani jedno, lebo jednoducho nie sú vtipné
má svoj vlastný vesmír, kde je vykrmovaný mamičkou ako prasiatko a je mu dobre
nemám rada jeho spôsom žitia a celkového postoja k životu, je to podobné ako @3
ale verím že sú medzi nimi aj svetlé výnimky
nic
uplne super ludia a nudni skaredi geekovia
@asceticjunkie tiez si myslim, ze taky ma plan
nepoznám nijakého, ale mám spolužiaka, ktorý ním asi aj bude a spĺňa všetky normy
a nech si vraví kto chce čo chce, Mossa z IT Crowd má každí rád!
@matwejo to je všetko zo závisti
@matwejo ja ta moralizovat nebudem, neboj