teba som potreboval.. tiez som patril medzi tych "piatkovych oslavencov" ale kedze alkoholu nechovam ziadnu lasku ani zavislost a chut nema nejaku uzasnu prestal som s tym.. ciastocne to suvisi s tym ze som raz prisiel naliaty domov a bol s toho doma problem disappointed:mame doma presne taky bezproblemovy vztah ako si popisala vyssie)
takze som sa rozhodol ze uz nebudem.. nie som na tom nastastie zavisly a zerie to peniaze, ked som v inom stave tak robim veci na ktore by som sa nikdy neodvazil v triezvom no a potom mam cely vikend oblbnuty mozog, na mna to posobi nejak dlho, neviem preco ale je to tak tot vse
Je to pekne napísané a pravdivé. Ale ja by som si to dal ako článok do blogu a nie sem do fóra. S alkoholom to máš ako so všetkým napr. cigarety. A všetky takéto veci idú dnes do peňazí ako si písala.
co si o tom myslim? ze alkohol je velmi dobra vec len ludia su hlupy... pijem rad, nechuti mi to... ako by mohlo vsak to stipe v hrdle atd, mam ale rad ucinky alkoholu, okrem toho ze sa uvolnia svaly cloveka napadnu veci ktore by ho inak nenapadli, z toho moze byt riadna sranda ak som s kamosom, no niekto mozno dostane napad na super trhak film nechapem vsak ludi ktory vedia ze ked si vypiju tak sa nevedia ovladat a robia hluposti pripadne su agresivny... preco preboha piju?
pre partiu by som urcite nepil ... niesom dieta - komplexne nepijem lebo cvicim a to nejde do kopy ale ked uz je neaka normalna prilezitost napr 18 kamosa, silvester alebo nieco take tak si dam to je jasne ale iba drahy alkohol ako napr. bacardi (kubansky rum) no najradsej pijem miesane napoje popripade shootre ked mam nieco pit tak nech to je kvalitne a ne tam nejaka biedna slivka a hruska a vodka to su vsetko sracky...a pivo tize nepijem - proste mi to nechuti ... ja sa snazim zit zdravym zivotnym stylom bodybuildera
Nedá sa povedať, že pijem, skôr si dám veľmi ale veľmi príležitostne. To znamená Silvester a podobné veci a občas cez rok. Nepochopím tie 14/15 ročné deti čo musia každý piatok chlastať. Keď len idem po chodbe v škole a počujem tie malé deti z 8ročáku "Konečne piatok ideme sa na*ebať" ... no to je fakt zábava. A potom sa ešte vychvalujú ako grcali (čo je len dôkaz toho, že nemajú piť, lebo sú to malí zas*ani a ešte to nevedia).
Žijem (dá sa povedať) zdravým štýlom, alkohol moc nemusím a je mi dobre. Radšej si dám malinovku a ako mi to chutí
nemám rada alkohol!! nechutí mi to ale vždy keď je príležitosť tak si dám kvôli zábave......no len nie vždy viem odhadnúť množstvo.......alkohol je na zábavu si myslím a nie na ožieranie sa do nemoty.........
To je vééééééééééééééľmi úžasný článok a ja ti ho chválim, strašne rada som si ho prečítala, a hovorím ako vždy: Na písanie máš talent
Máš pravdu s tou partiou, presne to isté si myslím aj ja a s každým tvojim názorom súhlasím...ved samé poznáme človeka ktorého partia zmenila k horšiemu a teraz pije, fajčí a nie je to on.
Pijú všetci okolo, všetci núkajú a niekedy ba až NUTIA aby sme pili aj my. Ale my také ovplyvniteľné nie sme. Držím každému prsty s tým aby ho partia veľmi neovplyvnila. Sme CBN - cenrum beznádejných NEalkoholikov Zatiaľ čo oni sú CBA
Budme na seba hrdéé
Ešte raz - chválim ti článok, veľmi sa mi páči ako je napísaný
@cacika1 nemas rada alkohol,ale pijes ho?a nevies odhadnut mnozstvo,ale myslis ze nie je na ozranie sa do nemoty? to si odporuje...pretoze ked nevies odhadnut mnozstvo,znie to ako ze sa ozeries do nemoty...ale vravis ze nie je na ozrieranie sa do nemoty...
pit pre zabavu je konina,zabavit sa aj bez chlastu.ja pijem sem tam,asi tak raz za 3 mesiace.
hmmm...dobry članok, ale nemozme zas povedat ze kazdy je na tom tak ...ja priznavam, opijam sa dost často, a aj počas tyzdna...ale stalo sa, ze som bol bez jedneho poldeci aj dva mesiace... a nikto nech mi nepovie, ze sa to nedá ..len treba mat velmi silnu volu.. a tak je to zo vsetkym ..aj s alkoholom, aj s drogami... zavislost je v mozgu, a tu treba prekonat, abo nedovolit aby vobec vznikla ...ja som predsa človek s rozumom, a nejaka neživá flaša alkoholu alebo droga nemoze byt silnejšia ako ja
No u mna je to tak...ze som bola v zlej partii...dost zlej partii...ktori chlastali pomaly kazdy den...tak som si na to navykla aj ja...preboha ale nie kazdy den...len tak sem-tam ze do nalady...pretoze vsetko sa mi zdalo, take jednoduche, proste co ked dam niekomu pusu, tak dam...a tak no...a teraz ked si raz za cas vypijem...uz som neviem-aka alkoholicka...a to povedia ti....co ma nepoznali predtym...ale dobre neviem uz co by povedali na mna keby ma videli mozno tak pred rokom-dvomi
Ale ja nepijem do stavu uplnej opilosti...este sa mi nestalo ze by som sa nemala ako dostat domov ! a ze by ma kamosi vlacili domov !
tak som vracala...ale tak ja vraciam uz pomaly z glgu...
a neviem co chcem vlastne povedat...ze uz nebudem pit asi...ani len do tej blbej nalady...lebo ak mi to ma kazdy vycitat, a mysliet si aka som alkoholicka ... radsej sa na to vykaslem !
@Susenqa dala som si tu namahu precitat si to cele ale miestami si to opisovala ako tazky heroin co je zle ked niekto chlasce aj kazdy den ked nic zleho nerobi?ked nikoho nemlati...samozrejme nemyslim teraz decka napr.od 10,15..nici si zdravie len on sam teda ak pocitame teraz totalne tvrdy alkohol
Zmeníte sa.. a neskôr, keď sa už problemy nedaju riešiť, si vezmete príklad z vašich rodičov a začnete takisto piť. poznam vela deciek z takychto rodin ale ani jedno takto neskoncilo kazdy alkohol znenavidel ako svojich rodicov hmm..
Kym niekt nezapara do druhych a nijak ich neovplyvnuje, tak nech si kludne chlasce kolko chce, je to jeho zivot. Al ludia co sa idu ozrat len aby sa pred druhymi predviedli, alebo si posilnili guraz, to su proste kkti Inak to vyjadrit nejde. Ja osobne nepijem, aj ked som v partii ktora pravidelne pila. Teraz sa to zmenilo tak, ze sme tam dvaja abstinenti a ostatny piju max tak na narodky (Silvester...). A tomu tlaku partie sa da odolat, ale clovek musi mat na to volu.
caute chcem sa opitat ci by mi niekto nevedel poradit ako sa zbavit toho aby som prestal alebo aspon obmedzil pitie...lebo potom ked vela pijem tak si skoro nic nepamatam a obcas pekne vystrajam...na posledy na to doplatila jedna baba a velmi ma to mrzy...vie mi niekto pomoct???
Ja s tym mam tiez skusenost a nepeknu...som doplatila na svojich uzaasnych falosnych ,,kamaratov" ale az tak ze ma opili do bezvedomia ze som skoncila na ARE a este mi aj ukradli mobil a vykaslali sa na mna a v takom stave ma nechali ist domov...tiez to bola moja chyba ze som bola taka doverciva a naivna ale oni len ojebavali jak sa dalo..tvarili sa jak moji naj kamosi a potom mi toto urobili..predtym som sa rozisla s mojim chalanom ktoreho som mala naozaj rada a tiez som sa chcela uvolnit alkoholom...
Teraz sa snazim dat svoj zivot do normalu.ved som takmer zomrela mala som v krvi 3,3 promile..takze dost.s nimi som skoncila som obozretnejsia a davam si uz vacsi pozor na ludi...Za ten polrok co som sa s nimi priatelila som sa zmenila tak ze ma nespoznavali skutocni priatelia a rodina..bola som neznesitelna na kazdeho som bola nas**ta pre nic za nic...a najhorsie je ze som takto ublizila rodine a tym ktori ma maju naozaj radi..bola to moja najvacsia skusenost..
no ja sa opijem aspon raz za tyzden a nedostala mna k tomu zadna partia ani zle vztahy v rodine ale proste sa potrebujem raz do tyzdna odreagovat a zabavit a inak to neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
takze som sa rozhodol ze uz nebudem.. nie som na tom nastastie zavisly a zerie to peniaze, ked som v inom stave tak robim veci na ktore by som sa nikdy neodvazil v triezvom no a potom mam cely vikend oblbnuty mozog, na mna to posobi nejak dlho, neviem preco ale je to tak tot vse
Je to pekne napísané a pravdivé. Ale ja by som si to dal ako článok do blogu a nie sem do fóra. S alkoholom to máš ako so všetkým napr. cigarety. A všetky takéto veci idú dnes do peňazí ako si písala.
Žijem (dá sa povedať) zdravým štýlom, alkohol moc nemusím a je mi dobre. Radšej si dám malinovku a ako mi to chutí
To je vééééééééééééééľmi úžasný článok a ja ti ho chválim, strašne rada som si ho prečítala, a hovorím ako vždy: Na písanie máš talent
Máš pravdu s tou partiou, presne to isté si myslím aj ja a s každým tvojim názorom súhlasím...ved samé poznáme človeka ktorého partia zmenila k horšiemu a teraz pije, fajčí a nie je to on.
Pijú všetci okolo, všetci núkajú a niekedy ba až NUTIA aby sme pili aj my. Ale my také ovplyvniteľné nie sme. Držím každému prsty s tým aby ho partia veľmi neovplyvnila. Sme CBN - cenrum beznádejných NEalkoholikov Zatiaľ čo oni sú CBA
Budme na seba hrdéé
Ešte raz - chválim ti článok, veľmi sa mi páči ako je napísaný
Luuubim - a suhlasim s tebou vo všeetkom ♥
pit pre zabavu je konina,zabavit sa aj bez chlastu.ja pijem sem tam,asi tak raz za 3 mesiace.
a snazim sa aj i niektorich inych ludi trosku nieco zmenit
Ale ja nepijem do stavu uplnej opilosti...este sa mi nestalo ze by som sa nemala ako dostat domov ! a ze by ma kamosi vlacili domov !
tak som vracala...ale tak ja vraciam uz pomaly z glgu...
a neviem co chcem vlastne povedat...ze uz nebudem pit asi...ani len do tej blbej nalady...lebo ak mi to ma kazdy vycitat, a mysliet si aka som alkoholicka ... radsej sa na to vykaslem !
Zmeníte sa.. a neskôr, keď sa už problemy nedaju riešiť, si vezmete príklad z vašich rodičov a začnete takisto piť. poznam vela deciek z takychto rodin ale ani jedno takto neskoncilo kazdy alkohol znenavidel ako svojich rodicov hmm..
Teraz sa snazim dat svoj zivot do normalu.ved som takmer zomrela mala som v krvi 3,3 promile..takze dost.s nimi som skoncila som obozretnejsia a davam si uz vacsi pozor na ludi...Za ten polrok co som sa s nimi priatelila som sa zmenila tak ze ma nespoznavali skutocni priatelia a rodina..bola som neznesitelna na kazdeho som bola nas**ta pre nic za nic...a najhorsie je ze som takto ublizila rodine a tym ktori ma maju naozaj radi..bola to moja najvacsia skusenost..