zaujíma ma to, pretože minule som v jednej knihe čítala, že kedysi ľudia jednoducho inštinktívne na nich verili a teraz chceme mať o tom dôkazy a tak....
nehovor v množnom čísle ! iní chcú, lebo sú jebnutí, ale ja na anjelov verím. kto nás potom ochraňuje? no kto? neviete, čo? to som si myslela. pekný zvyšok dňa prajem.
Ja som o tom raz čítala takú knihu..vtedy sa mi páčila, taký výstižný názov, že Anjel Ja verím na anjelov, skutočných, vidím ich každý deň, pretože anjelmi môžeme byť všetci, pomáhať si a robiť svet okolo krajším. Je len na každom z nás či sa takým anjelom rozhodneme stať Je to gýčové, ale keď sa nad tým zamyslíte je to tak
každý človek má svojho anjela, ktorý má špecifickú farbu.. ja verím že môj má žltú, pretože v hladine alfa si ho zvyknem privolať a rozprávať sa s ním, no nikdy ho nevidím poriadne, je to akoby som žmúrila do slnka
Verím na nich. Ale určite nie sú tak ako vo všetkých filmoch zahalení v bielom a nad hlavou majú svätožiaru. Môže to byť napríklad aj niekto blízky, čo už nie je medzi nami. Veď kto by nás potom ochraňoval? Myslím, že keby nič také nadprirodzené neexistovalo, tak asi by sa nám častejšie stávali zlé veci
myslím že na nich verím minule mi rozprávala kamarátka takú príhodu že cestovala vlakom a prisadla si k nej jedna pani ktorú nikdy pred tým ani nikdy potom nestretla a začala sa s ňou rozprávať ale nebola taká ako niektoré tie príliš zvedavé starenky.... tá kamarátka mala nejaký problém a už dlho sa ním trápila a už si nepamätám presne čo jej tá pani povedala.... no po tom stretnutí ten problém vyriešila tá pani jej to pomohla za ten krátky čas vyriešiť....... možno si poviete že to nie je nič zvláštne ale ona je dodnes presvedčená že stretla anjela....
súhlasím s @tinss že asi nie sú v bielom a ani nechodia so svetožiarou nad hlavou ale kľudne to môže byť niekto blízky.......
odkedy mi jeden pomáha pri skúškach tak verím... a či už je to placebo efekt alebo je to skutočnosť, je mi to jedno, hlavne, že to fungujem a už nechodím na každú skúšku ako na klavír
Ja v nich verím Každý má svojho anjela strážneho, ale ako tu už bolo viac krát spomenuté, tak aneji niesú len v bielom, s krídlami a zo svätožiarou, ale aj ľudia okolo nás, ktorí nám pomáhajú, ani si to neuvedomujeme
Verím ,ale podľa mňa ich nemôžeme vidieť, čiže ani nemôžeme mať dôkazy či existujú.. Možno iba veľmi svätým alebo dobrým ľuďom sa ukazujú. Ale tak neviem sa o tom moc vyjadrovať, lebo sama neviem.. Toto si iba myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Asi by vtedy bolo blbé keby nenašli dôkazy o ich existencii - stratili by nádej. Ako sa hovorí, pravda bolí..
Aj ja na nich verím
napr. u nás v meste môj starý šéf z brigády bol.. senzibil, liečil ľudí, čistil čakry, a podobne..
a taktiež tu máme hned aj jednu "čarodejnicu" za ktorou mama bola párkrát
uz ked niekto zazil astral a vselico ine ..tak uz veri v ine veci ako predtym
súhlasím s @tinss že asi nie sú v bielom a ani nechodia so svetožiarou nad hlavou ale kľudne to môže byť niekto blízky.......