nemyslím si o nich nič, smejem sa na nich a s partiou na ne vyrábame paródie, vo výťahoch pred zrkadlom v obchodných centrách a píšeme návody, ako špúliť pery, ako stáť, koľko fotiek musí byť rovnakých a tak.. túto brožúrku vydávame cez ikar už túto jar! 2,80 evry za kus
Keď si zoberiete malé dieťa a posadíte ho pred telku na celý deň, kde ho necháte pozerať reklamy a potom sa ho následne spýtate, čo by chcelo, istotne bude chcieť hračku, ktorá je tak "úžasná!", hoci samo nevie prečo... ale je to proste v telke, videlo tú reklamu často, tá hračka má štýl, aj keď je to blbosť.
Hentie malé pipky opakujú jedna po druhej. Čím je takých fotiek viac, tým väčšia ,,reklama" a tým ide produkt "fotka o zrkadlo so zošpúlenou hubou" viac na dračku. Tie dievčatá sa chcú zaradiť a také fotky im prídu úplne normálne.
@stenatko Nehovorím, že sa mi páči. Ale určite mi to nevadí, netrhá mi to žily a ani sa nad tým nepozastavujem.
A nemám ani tak biednu inteligenciu, aby som na to "vyrábala paródie" ani "nepíšem návody" ... ako slečna v komentári @5.
Ja sa proste nestarám. Každý sa fotí, ako chce. Neznášam len tých "dokonalých" ľudí, čo si myslia, že majú právo rozhodovať o tom, čo je správne alebo nesprávne.
Keby sa každý staral sám o seba tak, ako je šikovný sa starať o druhých, bolo by všetko v poriadku.
verím že im to tak ostane.. duck face, zlezie im koža z toho make upu, a nikdy nebudú mať deti lebo sa im rozjebú kríže keď chodia furt polonahé a keď vymrú svet bude opäť o čosi krajší.. amen
No ja mám také spolužiačky, ktoré nepoznajú vážne inú pozu, ale ako že je to iba ich vec ale ja by som sa takto nikdy neodfotila lebo mi to príde trápne a už dost otrepané, a neviem prečo ale všetky, ktoré sa tak ksichtia mi pripadaju ako obyčajné ku... to je môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a hojdajú sa.
@2
Keď si zoberiete malé dieťa a posadíte ho pred telku na celý deň, kde ho necháte pozerať reklamy a potom sa ho následne spýtate, čo by chcelo, istotne bude chcieť hračku, ktorá je tak "úžasná!", hoci samo nevie prečo... ale je to proste v telke, videlo tú reklamu často, tá hračka má štýl, aj keď je to blbosť.
Hentie malé pipky opakujú jedna po druhej. Čím je takých fotiek viac, tým väčšia ,,reklama" a tým ide produkt "fotka o zrkadlo so zošpúlenou hubou" viac na dračku. Tie dievčatá sa chcú zaradiť a také fotky im prídu úplne normálne.
A nemám ani tak biednu inteligenciu, aby som na to "vyrábala paródie" ani "nepíšem návody" ... ako slečna v komentári @5.
Ja sa proste nestarám. Každý sa fotí, ako chce. Neznášam len tých "dokonalých" ľudí, čo si myslia, že majú právo rozhodovať o tom, čo je správne alebo nesprávne.
Keby sa každý staral sám o seba tak, ako je šikovný sa starať o druhých, bolo by všetko v poriadku.
ale videl som raz jednu, ktorá s tou pózou(na tej foto) vyzerala naozaj dobre...