2. niekedy mi pisu cudzinky, co ma vdaka google translatoru krasnou slovencinou ubezpecuju o tom, ze farba pleti, nabozenstvo, ani vzdialenost nemozu zabranit laske
3. zakladatel je perfektne nad vecou
4. a ked mi niekto da link na posledne vysvedcenie, budem uz uplne spokojny
ale tak náhodou je tu celkom sranda, hlavne pri čítaní podaktorých príspevkov, treba si len zvyknúť na tie šmargle, čo sem chodia, moja zlatá, taká je pravda
@martinka333 Tvoje fórum a aj tvoj preslov pod ním, svedčia o tom, že si maximálne primitívna. Keď sa mi niekde nepáči, tak tam nebudem chodiť, predsa!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
1. je to tu trapne
2. niekedy mi pisu cudzinky, co ma vdaka google translatoru krasnou slovencinou ubezpecuju o tom, ze farba pleti, nabozenstvo, ani vzdialenost nemozu zabranit laske
3. zakladatel je perfektne nad vecou
4. a ked mi niekto da link na posledne vysvedcenie, budem uz uplne spokojny
Význam tohto fóra je kde? Šiel na dovolenku?
krásny dník
ale 1. nuda mozno zacala byt az po tyzdni
2. spravy mozno zacali chodit az neskor
3. tomasovi nepisala najprv, tak myslela, ze by odpisal
a najlepsie 4. na 3/4 rocnej konferencii este neprepadala z videoblogov, az na vysvedcku, tak az teraz je nasrata
snazila si sa vobec sem zapadnut a najst si nieco, co ta bavi?
hovno o tom vies, stazovat sa je lahke, ze?
nikto ta nenutil sa sem registrovat, vsetko okrem sprav a komentovania je pristupne verejnosti aj bez toho.
vysvedcenie tentoraz ani nebolo, trochu si mimo
-.-
vidis, ja sem pridem a zasmejem sa, chyba ti asi nadhlad
A ked sa ti tu vôbec nepáči , súdiac podľa toho čo hovoríš , tak to tu predsa nenavštevuj.Nikto ťa do toho nenúti.
@ margera viem ze kam chces ist sa nedostanes preto tam posielas inich