Tak napr. čo vravíte na oasis, coldplay(ich zaciatky), the strokes(aj ked su to amici riadne im to fici), arctic monkeys(az na to ze z nich robia superhviezdy ich mam rad) čo vy hovoríte?
A este k tomu popu: je to taka hudba, co sa najlepsie pocuva z BBC Radio 2 v dopravnej zapche...ale nie len tam...napriklad aj na taku vlakovu stanicu sa to hodi...
Vzdy som si myslel, ze taku hudbu robia iba rockeri, co rokmi zmakli...ale teraz som pochopil, ze krajina - Anglicko - inspiruje viac k takemu stylu ako k metalu...je to tu nejake slabe vo zduchu ci co...ale aj poriadny rock sa tu kedysi vyrabal...
noo, ja som Oasis pocuval niekedy velmi intenzivne, ale posledny album nestoji za nic...coldplay su fajn, arctic monkeys sa mi nepacia a inaq- pozna niekto z vas aj take vecicky ako blur, suede, verve apod.? ved aj to je britpop, sice starsi ale je...
novy album oasis je dost zly...coldplay maju novy album celkom fajn, len si ich musim este viac rozpocuvat....arctic monkeys som zacala pocuvat asi pred 2 dnami a su zatial ok................................
Oasis sú fajn-milujem Wonderwall, Coldplay-jedna z mojich najoblubenejsich kapiel,hoci posledný album sa nevyrovná A rush of blood to the head-u,Arctic Monkeys sa mi pačia..moze byt
hej a Blur-super kapelka,hoci od nich vela veci nepoznam, Suede sa mi najprv nepáčili,ale dostal ma album Sci-fi Lullabies,..ale britpop vo všeobecnosti môžem...
Oasis sú podľa mňa preceňovaní... poznám aj lepšie skupiny ako Oasis. Samozrejme dokázali toho veľa, ale akosi mi ich tvorba príde taká jednotvárna... zasekli sa na určitom bode a odvtedy hrajú piesne určitým spôsobom si sebe podobných. Jednoducho nemusím danú pieseň od nich poznať, ale keď ju počujem tak hneď viem, že sú to Oasis. Stále sú tam tie isté motívy. Mohli by sa trošku už posunúť ďalej, a možno by som ich mala radšej... no na to sú zrejme už dosť starí a pohodlní
Coldplay sa mi zdajú podobný prípad ako Oasis, ale už ich tvorbu dlhšie nesledujem tak neviem posúdiť ako sú na tom teraz...
oasis mám rada.....velmi a aj blur asi rovnako....coldplay nemusim vobec ani nic z tých ostatných,a teraz neviem ci aj radiohead je brit pop ale briti to urcite su a tých mam tiez velmi rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Coldplay - ujdu, na mna niekedy az prilis sladky
The Strokes - super
Arctic Monkeys - tito so skveli, mna dost bavia, momentalne No1 svetovej gitarovej hudby...
tolko odo mna...
uz nikdy sa nedockame hitov ako Dont Look Back In Anger, Wonderwall a pod...
hej a Blur-super kapelka,hoci od nich vela veci nepoznam, Suede sa mi najprv nepáčili,ale dostal ma album Sci-fi Lullabies,..ale britpop vo všeobecnosti môžem...
Tiez mam rad The Kooks, Klaxons, a mnoho inych...jednoducho brit-rock je naj...
A do piXe s Blur...Nech ziju OASIS!
Coldplay sa mi zdajú podobný prípad ako Oasis, ale už ich tvorbu dlhšie nesledujem tak neviem posúdiť ako sú na tom teraz...