a keby mi to liezlo na nervy, zacala by som sa pozerat aj ja a cakala kto vyhra.
s ocnym kontaktom totiz nemam az take problemy a mam rada ten moment prekvapenia kedy ludia zahanbene odvratia zrak len preto, lebo sa nam stretli pohlady. pritom na tom nie je nic zle.
Prípadne som už stretla ľudí, ktorí sa vyžívajú v niekoľkominútovom uprenom desivom zízaní striedavo na nejakú časť tela do očí, a s potešením som sa s nimi navzájom očumovala.
Tak sa pytam sama seba ci som mimozemstan alebo co..ale tu kde byvam je to uplne normalne, vkuse namna civia a jedneho tipka musel znamy postrasit aby prestal civiet ja nechapem takych ludi co zizaju, sak mne by to bolo blbe..potom sa citim ze mam na sebe volaco alebo ze som nechutna ked tak kukaju jak sprosti...
Ja sa na takého človeka pozriem len málokedy, ja som taká "všímavá", ale keď už tak či nie je na mne niečo čudné a keď som si istá, že ja o sebe viem, že som si dala niečo čudné, čo sa mi páčilo, usmejem sa a divné indivídiuá často pozorujem ja
Nemam to rad , a aj keby ...@1 tak a co? ajm keby som bol niekde v restike zajebany kecupom od hlavy po paty tak sa z toho nemusi posrat , staci sa raz udivene pozriet a pripadne upozornit.
Keď už na niekoho čumím, pretože neviem spustiť oči z jej/jeho vlasov, (zväčša) pekného oblečenia, tak sa mu to snažím vysvetliť buď slovne (pochválim ho), alebo úsmevom. Nikdy na nikoho nečumím bezdôvodne, no
Ak čumí niekto na mňa, väčšinou sú to starý hnusný dedkovia... tak sa zdekujem.
obzerám si aj ja tú osobu nenápadne a snažím sa zachytiť nejaké dôležité body , spoznávacie, na tom človeku ..keby mi nejako ublížil aby som vedela dať popis polícii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A nevravte že som paranoidný !!!
(najlepšie takého človeka stretnúť vo vlaku)
Ale nemyslím si nič zlé.
Často sa pristihnem pri tom,ako na niekoho príliš zazerám.
a keby mi to liezlo na nervy, zacala by som sa pozerat aj ja a cakala kto vyhra.
s ocnym kontaktom totiz nemam az take problemy a mam rada ten moment prekvapenia kedy ludia zahanbene odvratia zrak len preto, lebo sa nam stretli pohlady. pritom na tom nie je nic zle.
Prípadne som už stretla ľudí, ktorí sa vyžívajú v niekoľkominútovom uprenom desivom zízaní striedavo na nejakú časť tela do očí, a s potešením som sa s nimi navzájom očumovala.
A ak je to nejaký starý ujko, alebo tak, tak sa bojím že je úchyl
Ak čumí niekto na mňa, väčšinou sú to starý hnusný dedkovia... tak sa zdekujem.