Čo si myslíte o človeku, ktorý vás má v ICQ a ozve sa vám raz za 3 týždne s tým, že pošle link na svoj nový článok a nič iné...
...A nie je jedniný, proste neozve sa ako je rok dlhý, iba raz za pár týždňov mi pošle (a tipujem všetkým čo ich má v zozname) link na svoj nový článok. Je to trápne či normálne?
bože, to je vrchol honenia si ega....už lepší je len jeden môj známy, čo si na facebook vycapuje statusy "o chvíľu príde nový blog" alebo "mám novú profilovú fotku a nikto ste si to nevšimli!"
neriešim to. komunikáciu cez ICQ neberiem ako nejakú smerodajnú, radšej sa s ľuďmi rozprávam osobne, takže ak mi budú posielať len linky na svoje články a tie budú dobré, tak ma to vôbec netrápi a ešte si ich aj prečítam.
a dokonca ma viac nasiera dennodenné "ahoj, ako sa máš?", len preto, že dotyčný sa nudí a má chuť s dakým písať o pičovinách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a dokonca ma viac nasiera dennodenné "ahoj, ako sa máš?", len preto, že dotyčný sa nudí a má chuť s dakým písať o pičovinách.