nemám tú hudbu rada a občas mi vadia aj ľudia, ktorí ju počúvajú ale neriešim to..viem, že veľa ľudí neuznáva hudbu, ktorú počúvam ja a tiež si na mňa skrz ňu vytvoria svoj názor.. a je mi jasné, že ten nie je vždy pozitívny
@luccas co konkretne povazujes za komenrnu a diskotekovu hudbu? lebo napriklad naposledy co som bol na diskoteke tak tam hrali "ska" takze pre mna je to diskotekova hudba dajme tomu
@13 a hlavne v dnešnej dobe je dosť ťažké určiť, ktorá hudba je "populárna" .. nie je to len diskotéková a komerčná... teraz medzi mladými "swagermi a hipstermi" letí hlavne core a "metal"... poprípade si pustia nejaké to GnR a cítia sa ako veľkí páni.. takže neškatuľkujme ..
@luccas rap neni hudba, aj ked sa to tak nazyva rap je "rychle hovorenie, recitovanie...", ale v kazdom pripade sa mi to nepaci.
aj ked niektory uz su celkom normalny a nemaju kazde druhe slovo nadavku a aj da sa to povazovat uz aj za spievanie a nie len recitovanie.
dalej one direction nepoznam, nikdy som to nepocul a rihana ma niektore pesnicky zaujimave aj ked ona sama v skutocnosti nevie spievat ako vacsina takychto ludi.
to ze ja som napisal ze rap neni hudba to len konstatujem ako fakt a ziadny moj nazor.
zober si taky hviezdoslavov kubin, prides tam a pocuvas to, este tam pridas hudbu v pozadi aby to recitovanie lepsie znelo, a ked to nepovazujes za hudbu tak ani rap nemozes, lebo je to skoro to iste aj ked to tak nevyzera pre vela ludi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a @2 !!
Alebo hit minulého leta:
Prípadne ešte niečo na zamyslenie:
(srr odoslalo skôr ako malo, nakoľko píšem cez mobil)
OPPA, GANGNAM STYLE
aj ked niektory uz su celkom normalny a nemaju kazde druhe slovo nadavku a aj da sa to povazovat uz aj za spievanie a nie len recitovanie.
dalej one direction nepoznam, nikdy som to nepocul a rihana ma niektore pesnicky zaujimave aj ked ona sama v skutocnosti nevie spievat ako vacsina takychto ludi.
Je mi úplne jedno čo počúvajú ostatný ani ich za to neodsudzujem ,ani nehovorím ,že to čo oni počúvajú nie je hudba .
to ze ja som napisal ze rap neni hudba to len konstatujem ako fakt a ziadny moj nazor.
zober si taky hviezdoslavov kubin, prides tam a pocuvas to, este tam pridas hudbu v pozadi aby to recitovanie lepsie znelo, a ked to nepovazujes za hudbu tak ani rap nemozes, lebo je to skoro to iste aj ked to tak nevyzera pre vela ludi....