Iba hudba Kedysi som fičal na takých tých tvorcov zábavného contentu, ale omrzelo ma to. Zrazu som zistil že na tom trávim viac času ako by som mal, a teraz YTB využívam iba na vyhľadávanie hudby a podporovanie rôznych underground death black pagan metal skupín
pozerám čo ma baví a zaujíma.... čo nie to nepozerám... potom nepotrebujem robiť názorové videá ani nič podobné, lebo nemám potrebu riešiť niečo, čo mi je fuk...
@sabnacke ..ešte horšie. Sledovať ako sa niekto maľuje, sledovať čo si nové kúpil a ako trhá krabicu alebo sledovať čím sa kŕmi:/
Narážam teraz napríklad na Momu
obcas si pozriem tvorcov ala pewdiepie, co kecaju o nejakej udalosti, kritizuju, ci len zosmiesnuju, ale nie je to zrovna to, co na ytb vyhladavam, vacsinou hladam hudbu, nejake historicke, hudobne a kreativne kanaly, rad pozeram jak hraju hry, daktori robia nahlady na nove hry, vacsinou sialene simulatori, vyzeraju ako sranda na par hodin, ale potom len to iste. Co sa tyka nejakych chlapcov, co si tvoria svoje army a siria svoje nazory, je to ich volny cas, ale tie army su smiesne, ritolezi mladi, ovce bez nazoru, len jeden na druheho nadava, ti ich fanusikovia nemaju slusnu uroven.
priznavam sa, ze bez YT nedokazem zit, asi vyse polovice mojho casu online travim na YT, odoberam mrte vela kanalov, denne pozrem nose vela videi....mozno je to strata casu ale neviem si pomoct. neviem si predstavit ze si rano robim makeup bez pusteneho videa z YT, alebo ze pri jedeni nepozeram YT alebo den bez shana dawsona...
ja na youtube pozerám kadečo, ale z youtuberov na sk sledujem len Goga a Selassieho, zahraničných sledujem len nejaké tutoriály, mejkapy, DIY atd
a stále vyhľadám hlavne hudbu
a ked si myslel tie "cool" vojny čo su teraz jak množiarne, polonahé fotky dákej slečny tak ma tie ich upišťané hlupe nazory dajako nezaujímajú
Ja som ešte pred pol rokom ani netušila, že nejaká youtube scéna existuje Začala som to sledovať, spravila som si obraz, sem-tam ma to aj bavilo no, nakoniec som došla k názoru, že sa jedná o rovnakú blbosť, ako TV programy. Pre mňa to alternatíva nie je. Chcelo by to niečo naozaj kvalitné, ale nič také som tam nenašla. A to, či si pustím nejakého nadávajúceho teenagera na youtube, alebo 10 nadávajúcich dospelákov na Farme, prípadne nasilu urobené vtipy bez nápadu na YT, či nasilu urobené vtipy bez nápadu v Kredenci, mi príde tak nejak úplne jedno, takže si radšej nepúšťam nič. Jediná "výhoda" YT oproti TV programom sa mi zdá v tom, že to človek môže pozerať donekonečna a kedy chce.
Ale nechcem uraziť nikoho, kto tieto videá natáča. Ani vyčítať tvorcom TV programov, že ich vyrábajú. No až na pár výnimiek Aj jedna aj druhá skupina si divákov nájde. Len to tak nejak celé nie je veľmi pre mňa ani jedno ani druhé. Vzhľadom ale k tomu, že TV už nezapínam vôbec, tak na tom YT si sem tam ešte niečo pozriem.
Jediné čo pozriem raz do týždňa v nedeľu je kanál Ownage Pranks. Ostatok pravidelne nesledujem. A zo slovenských absolútne nič, možno raz za čas na niečo omylom kliknem
No a môj názor na dnešnú cz/sk youtube scénu: DRÁMA, presne sa tí youtuberi hádajú jak tie ženy v tých tureckých seriáloch na TV Doma...
.
.
A nerob si tu reklamu na tvoj kanál
@google123 čo som nepochopila? že youtube scéna pozostáva s handrkovaním sa cez videá vegán vs. psíčkar vs. množiareň vs. tenslizkýtučnýchlapecktorýsinatáčapchru vs. čosomsikúpilanaebay?
@kittyboo Nee Shane je rakovina YT. @sabnacke Doplo mi a presne preto som si podrypol. Takže sledovať hry na PC je zlé, ale kukať trebárs taký hokej je už OK, hej?
Že tu cz/sk nesledujem, akurát ma naštvalo predchvíľou ako som si v noci v kľude čítala článok vedľa spiaceho priateľa a vyskočila mi mega hlučná reklama s dvomi youtubermi (jedného som dokonca poznala - selasi). Chytila som skoro infarkt pri tom a aj zobudila priatela. Tak isto mi vadí, že či idem na bubble tea, do kina, na random stránky, všade ich vidím. A fakt je to otravné, dajte mi pokoj. Pri tom ako píšem tento text mi oko ubehlo na birdzovskú reklamu na pravo s tými šašami. ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Narážam teraz napríklad na Momu
a stále vyhľadám hlavne hudbu
a ked si myslel tie "cool" vojny čo su teraz jak množiarne, polonahé fotky dákej slečny tak ma tie ich upišťané hlupe nazory dajako nezaujímajú
Yeaaaah biačiiizzz
@Stevo čo to sakra je??
No a môj názor na dnešnú cz/sk youtube scénu: DRÁMA, presne sa tí youtuberi hádajú jak tie ženy v tých tureckých seriáloch na TV Doma...
.
.
A nerob si tu reklamu na tvoj kanál
@sabnacke Doplo mi a presne preto som si podrypol. Takže sledovať hry na PC je zlé, ale kukať trebárs taký hokej je už OK, hej?