Velmi ma znepokojili správy ktoré sa objavili na internete a neskor dokonca aj v televízii... "EMO je štýl ktorým vzorom je spevák Bill Kaulitz z Tokio Hotel... Rodičia! Výstraha! ak máte doma dieta ktoré uznáva tento štýl začínajte sa bát o jeho zdravie.
a viete co? ja by som cele emo zakazala...uz len kvoli sprostym diskusiam a kvoli tomu ze mi strasne lezu na nervy..ked pomaly kazdy treti clovek nevie rozpravat o nicom inom. A zakazem aj prudko coolovych hiphoperov, punkerov, metalistov a neviem co no nebolo by nam lepsie bez skupinkovania?
Mnoooja si myslím, že emo je len aktuálny výstrelok pubertálnych detí... a po pravde...médiá otvorili túto tému a hneď sa stalo čo sa stalo....Tokio hotel...noo... toho chalana som si dlho mýlila s babou ale v pohode...a Martin Konrád...noo radšej pomlčím....emo je aktuálne in od 10 do takých 18 rokov...
Všetci Emáci sú kkti, všetci Rapery sú kkti. Prečo si nenájdete vlastný štýl, nepočúvate niečo čo vám nenakazujú ale čo sa vám páči. Začnite normálne žiť, zahoďte všetci žiletky, ostrihajte si ofiny a zabávajte sa...
No ja nemám slov. Banda debilných pubeťákov, ktorí nevedia čo od nudy. Nieže by sa to venovalo nejakej činnosti, či už športu, alebo nejakému umeniu. By som to bil zaradom.
niektorí ste tu fak vymletí, veď čo? keď sa to niekomu páči prosím pekne, nevidím tu nič iné ako detinské frflanie a bobi prosím ťa kedy z toho poučovania vyrastieš? veď sám si ešte decko
Hehehe, teda mna skvor dostal fakt ze uzivatelka ma medzi oblubenou hudbu napisany pojdem death metal..
ja mam skromny nazor ze po vypocuti Death, Atheist a podobne by takymto detom odpadly usi
a inac k teme, je mi emo totalne ukradnute, hophop je mi ukradnuty, nech sa deti chovaju, obliekaju ako chcu, ked ich to bavi a neseru sa do mna tak nech sa paci
emo dnes?myslim si (bez urazky) 85% mladych ludi teda do 14-15-16 rokov cize deti...nema ani ponatia o co v emo ide...nie ze by sm to zastaval skor naopak...emo je podla mna v tejto dobe aj zivotny styl aj odvetvie hudby ak to tak mozem nazvat a ak sa im paci rezat sa nech sa paci dorezte sa vsetci a bude pokoj...
tie emo decka absolutne netusia co emo vobec znamena a kazdy emak ktoreho poznam je pozer. pretoze emo same o sebe je pozerstvo. chces byt emo a nemas ziadny problem? tak si ho proste vymysli!no a co ze mas normalnu rodinu a zivot,treba si to skomplikovat,ved som teen age a predsa nikdo mi nerozumie,dostatocny dovod aby si emacik kreslil fixkou ciarocky na zapesti. je pravda osoba starsia ako 17 rokov trpiaca emo silenstvim nebola este na tomto svete videna. a viete..ked uz sme pritom a viem co hovorim,clovek,ktory ma v zivote naozajstve problemy a rano vstane do noveho dna absolutne neriesi ci mu cierna ofinka pada do oka pod 45 stupnovym uhlom a ci je dokonale vystajlovany. emo ludia zobudte sa. vsetkym ste na smiex a o take 2-3 rocky emacik co toto citas budes aj sam sebe. nuz je to tak. I used to be looser as well.
co si o tom myslim...ze keby dnesne 10 az 14 rocne sprostucke deticky co sa na emo ;len hraju nezakladali ich kktske blogy a tam nepisali kktiny o tom ako sa stat emokids v 50 bodoch...a nepisali ze sa musis rezat a byt v kuse smutny...a vedeli vlastne o com prave emo je tak by to ani media takto neukzaovali ako nieco zle...a teraz my vsetci normalni vyznavaci ema sme odsudzovany spolocnostou ako nejaky samovrahovia a sebaposkodzovaci a neviem aky idioti...a odkaz KED NIEKTO CHCE KRITOZOVAT URAZAT A NEVIEM CO EMAKOV NECH SI O EME NAJSKOR ZISTI PRAVDU...dakujem za pozornost
Emo nie je o podrezavani zil.Ty ktory si to myslia newem ci su vporiadku.No ale to je Emo.A co dnesne EMo?Dnesne emo je o podrezavani zil.Aj ked emaci tvrdia ze si zili nepodrazavaju.Ja im verim.No ale predsa to dnesne emo....niektori ludia sa v tom nevyznaju.Len ma stve ze ked ma niekto na sebe cierne veci a ofinku do oka si o nom hned myslia ze je emo.Ja mam tie dve veci a emo nie som.Ciernu nosim lebo zostihluje a ofinku si robim ze si vlasy zastrcim za ucho.Zakryva mi to giganticku vyrazky pod okom(no nastastie uz mizne)Ludia nesudte podla vyzoru
tokio hotel niesu emo !!!!!!! a ak neviete ako sa volá hudba ktorú robia tak má názov že pop-rock pre vaše oznámenie =D aby ste boli na budúce múdrejší a neboli za debilov =D a billov štýl nie je v žiadnom prípade emo =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
mozete hovorit ze to JE HOVADINA, ked TO JE PRAVDA, LEBO tie deti TO FAKT ROBIA! len tolko ja...
ja mam skromny nazor ze po vypocuti Death, Atheist a podobne by takymto detom odpadly usi
a inac k teme, je mi emo totalne ukradnute, hophop je mi ukradnuty, nech sa deti chovaju, obliekaju ako chcu, ked ich to bavi a neseru sa do mna tak nech sa paci
ale priznajme si prijemne sa na to nadava