Cawes Len tak z nudy som tu pridala toto fórum. Zaujímal by ma hlavne váš názor čo si myslíte o domácom vyučovaní. Ja by som sa rada učila doma ak by to bolo možné.
No tak ak chcete vyjadrite svoj názor.
@dumbledore Nechápem ako s tým súvisí môj vek, ale ok. Mám 14, ale tearz to už je aj tak jedno lebo tu na slovensku to nie je možné v takomto veku a navyše už len osmička deviatka a pojdem na strednú aj tak :/
Ja som sa aj tak doma všetko učil a bez učiteliek, ktoré boli neprofesionálne a s absolútne nepostačujúcimi vedomosťami, ktoré závideli ľuďom s peniazmi a vozili sa po deťoch v škole, kvôli ich neschopnosti sa pričiniť o lepšiu budúcnosť. Po tých rokoch keď ich vidím, tak si pomyslím, že svoje deti by som nikdy na takú základnú školu nedal, alebo ich učil ešte aj doma, lebo hento bola katastrofa. Prakticky ak máš rodičov na úrovni a vedeli by s tebou prejsť látky, ktoré sú pre ľudí v tvojom veku hodné vysvetľovania, tak prečo nie. Závisí aj od toho či by mali čas a podobne, ale presne u nás to nie je, takže to je fuk. Uži si tie pekné a bezstarostné časy na škole .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov