Spoznal som jednu fakt krasnu a dobru babu. Bolo to asi pred mesiacom. Stretli sme sa v meste, velmi dobre sa mi kecalo, potom prislo dalsie stretnutie u nej doma, prezili sme krasnu noc...
Medzitym sme si kazdy den pisali, bola ku mne stra
Mne sa zdá, že ste sa málo poznali, teda hlavne ona to asi tak cíti. Že hoci ste noc spoločnú prežili, na vzťah treba niečo viac a preto sa musíte bližšie spoznať. A asi aj ona bola vyľakaná a svojou otázkou si ju prekvapil. Možno chce troška spomaliť tempo.
Hned na uvod....napisal si jej? Co tak pockat a povedat jej to do oci, hmmm? A co sa podstaty tyka tak jej daj tu sancu....nenechaj sa odradit! Asi ju to len zaskocilo a potrebovala si to fakt rozmysliet....
No mne to skor pripada ako keby si ju zaskocil tak zazmatkovala napisala sprostost, potom jej doslo co to znamena tak chcela cas nech sa jej to ulezi v hlave... Takze ja by som sa k nej spraval tak ako keby sa vobec nic nestalo respektive ako keby povedala ze je na tom tak isto.
PS: plne suhlasim s @4 ze napisat to ze ju lubis/chces ju atp je najvacsia sprostost, ked uz tak topoviem priamo do oci a nie cez net alebo SMS
ak ti povedala ze k tebe nic neciti tak jej rozhodnutie skusit to s tebou je cisto rozumoveho charakteru a teda podla mna nema buducnost po citovej stranke
upresnim ako to bolo, ja som jej uz povedal aj do oci ze ju mam rad/milujem/a ze pre mna znamena vsetko.
len som nedostal ziadnu odozvu, okrem toho co som jej napisal: mam ta rad. ona: aj ja teba, tak som jej napisal ze ako to vidi do buducnosti... co si vie predstavit vztah a pod.
Ideš na ňu príliš rýchlo. Poznáš ju mesiac (teda ak ju naozaj poznáš),nie je trochu unáhlené hovoriť o tom,že ju miluješ? Spoločná budúcnosť?! Tiež by som sa zľakla..
Nejdem to citat. Kzady ma v zivote len jednu sancu. proste zivot nie je hra kde si ju mozes restartovat a ist znova. Druha sanca neexistuje nidke si myslim a nikdy by ju nikto nemal mat. za chyby sa plati.
Choď do toho, to že ti baba povie alebo i napíše, že nevie...tak si to musí zatriediť a urovnať. Mozgové pochody žien v určitých situáciach nikdy nebudem chápať a som s tým úplne zmierený. Každopádne, je to len pozitívne, že ti dáva šancu! Nemáš čo stratiť a ani ty nie, keď už ste spolu spali, tak nemáš mať problém.
neber to tak tragicky niektore dievcence su nerozhodne a chvilku to trva vlasne pochopit co chceme a nie len nam ale aj chlapom ved je to novy vztach a tak a za vyskusanie nic nedas tomu ver .. a ked aj sklamanie alebo zlomene srdiecko ver tomu ze potom pride ina dievcinka kt. ho poliepi
tak ale zas...mali ste za sebou len par dni../teda aspon tak sa mi to zdaaa z napisaneho.takze vlastne ti nic zle nespravila,len este nebola 100% istaaa.
treba najprv sa spytat jej,co zle sa jej stalo a uistit ju,ze ty to neurobis..alebo neco takee.vela stastiaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
PS: plne suhlasim s @4 ze napisat to ze ju lubis/chces ju atp je najvacsia sprostost, ked uz tak topoviem priamo do oci a nie cez net alebo SMS
len som nedostal ziadnu odozvu, okrem toho co som jej napisal: mam ta rad. ona: aj ja teba, tak som jej napisal ze ako to vidi do buducnosti... co si vie predstavit vztah a pod.
treba najprv sa spytat jej,co zle sa jej stalo a uistit ju,ze ty to neurobis..alebo neco takee.vela stastiaa