wuaaaa! uz to nerieste, uz to nie je in... teraz je in byt scene ...emo uz proste neni v kurze, upadlo do zabudnutia hrajme sa na nieco ine, nie na emo
nooo..mne sa emo paaci a hlawne tie ucesy ale rezanie to je podla mna uuplne na hlawu....je to brutaal...nicit si takto zdravie ...toto sa mi absoluutne nepaci.....
ako jeden mudy clovek poznamenal: ,, Ak si emo, odrež si hlavu." A mal pravdu.... heh... ale moj nazor na to je rozny,, je to zajimave... ale uz mi to leze nanervy odkedy sa moja kamoska zacala vychvalovat ze je emo...a ze chce byt emo... hmm... a zaujimave je ze ked sa jej to niekto spyta ci je emo tak odpovie ze nie.... ja ju fest nechapem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
wuaaaa! uz to nerieste, uz to nie je in... teraz je in byt scene ...emo uz proste neni v kurze, upadlo do zabudnutia hrajme sa na nieco ine, nie na emo
lebo:
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!
4. snažte sa nepísať nadávky (počet nadáviek na jedného uživateľa je limitovaný, tak ich radšej nepíš, alebo len výnimočne!)
ale nee...kym nerezu mna, ale seba, som zahojeny a mam ich v prdeli