v zivote som od nich pocula len jednu pesnicku, aspon o ktorej som vedela ze je od nich, ale aj to len v radiu...cize celkovo neviem ake maju pesnicky, ale aj tak su mi desne nesympaticky, uz len podla vyzoru, aj ked to zrejme patri k ich stylu..ale to neznamena ze ich doslova ze neznasam alebo ze ich nemozem ani pocut..cize ani jedna z moznosti hlasovanie mi nevyhovuje su mi ukradnuti, nestaram sa o nich
pacia sa mi vase komentare... nie to nieje hudba to iste si myslite aj o hip hope.. tak co je pre vas hudba iba to co pocuvate vy a nic ine? dost obmedzene
@rimanka A čo tí chudáci urobili pre hudbu? Hlúpe a nepočúvané pesničky, na ktorých fičali deti? Aj tie s tým prestali. Tu ide o prínos v hudbe a oni dosiahli hovno.
mozno take 2 pesnicky sa aj daju pocuvat , no ale tak inak to su neskutocny kkti ked som to videl prvy krat som myslel ze ten BILL a TOM alebo jak sa volaju su zeny a ten TOM nosi veci jak najväcsi raper a pri tom robia nejaky pop-rock nechapem to proste prvotriedny kkti to su
že EMO??!! Oni niesu emo, a je fakt úbohe, ak niekto kto o nich nevie absolutne nič, vymýšla také stupidné ankety...
Oni niesu žiadny chudáci... Su úžasný a nemôžem zato, že človek ma predsudky voči nim len preto lebo maju niečo proti ich vyzoru...
Teraz každý Hip Hoper je len nieaký chudák hrajúci sa na černocha? Tak to mate dosť chabé myslenie! Alebo len Tom Kaulitz, len preto že hraje v rockovej skupine??
A že sa Bill maluje, preto je baba? Noa?? Kolky sa v rockových alebo punk-rockových skupinách maluju?! A o kolkých sa hovorí že "to je baba, buzerant a podobne??!" By ste sa mohli zamyslieť... vidno že váš život vas zrejme nudí, tak musite riešit iných.. ale aspon sa ukazuje ako vám niesu ľahostajný..
A nieje to hudba? Nie nieje, a čo to je? Viete čo je H-u-d-b-a ??? Neviete, tak vam poradím aby ste si šli to vyhľadat na wikipedii!!.. Bože môj... to už aký inteligent môže povedať niečo také??
@LordMMX ""mile"" velmi ""mile"" .. dalsich niekolko milionov ludi na svete sa obliekaju ako hip hoperi a su biely ako steny a dalsi chodia s ciernymi linakmi a vyzeraju podobne ako Bill.. tak hej odcudzujte prave tych dvoch.. ubohe.. ved jasne vo svete nezalezi na hudbe atd ale na vyzore jasne..
@ zalubena15 .. tak to teda máš pravdu.. úplne s tebou súhlasím aspoň vidíme že im nie sú im ľahostajný... všetci len na nich nadávajú...lebo im závidia.. že sa zo 4 chalanov stali hviezdy.. ale čo sa mi tu budeme rozčuľovať nad niekym.. kto nevie čo je to hudba..nje?
Pre mňa je to banda pozerov, ale tá speváčka je suka.
Tak či tak sa mi to hnusí, ako všetky tie Disneyovské Hany Montany, Jonas Brothers a iné sprostosti kvalitou za polárnym kruhom, ktorých fan klub tvoria výsostne nadržané, pozerské 13tky. Jdu blejt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
panebože, ste mi to museli spomenuť ?
Ked ja si zascnem tuto pesničku spievať, niet konca.
A nemusím ich, veru.
nie, ze by to boli dake vzory, ci idoly - ale nezvraciam pri ich songochl.
je to komercia, ale hudba je dobrá, posledný album je ale pekne na nič, a pre prachy
@meloun
Oni niesu žiadny chudáci... Su úžasný a nemôžem zato, že človek ma predsudky voči nim len preto lebo maju niečo proti ich vyzoru...
Teraz každý Hip Hoper je len nieaký chudák hrajúci sa na černocha? Tak to mate dosť chabé myslenie! Alebo len Tom Kaulitz, len preto že hraje v rockovej skupine??
A že sa Bill maluje, preto je baba? Noa?? Kolky sa v rockových alebo punk-rockových skupinách maluju?! A o kolkých sa hovorí že "to je baba, buzerant a podobne??!" By ste sa mohli zamyslieť... vidno že váš život vas zrejme nudí, tak musite riešit iných.. ale aspon sa ukazuje ako vám niesu ľahostajný..
A nieje to hudba? Nie nieje, a čo to je? Viete čo je H-u-d-b-a ??? Neviete, tak vam poradím aby ste si šli to vyhľadat na wikipedii!!.. Bože môj... to už aký inteligent môže povedať niečo také??
A nepočúvaju ich len detičky... !!!!
Tak či tak sa mi to hnusí, ako všetky tie Disneyovské Hany Montany, Jonas Brothers a iné sprostosti kvalitou za polárnym kruhom, ktorých fan klub tvoria výsostne nadržané, pozerské 13tky. Jdu blejt.