nie som zástancom ANTIEMO, emáci mi nevadia, ale vadia mi tie desaťročné detičky čo si podľa toho gaya (konráda) začali dávať rovné ofiny. Ale ináč ako proti emo nemám nič...
achh..nemam nic proti emo len niektory to naozaj prehanaju ... a nechapem vlastne naco je to dobre..ved clovek by mal byt takym ako sa citi a nie aby bol in a zapadal medzi ostatnych..
myslim,ze by bolo nacase dat pokoj uz s celym EMOM co si myslime atd..ved kto si co mysli je jeho vec..ked sa nam to nelubi picujete ze nech drzime huby a ked sa najdu taky ktorym sa to paci tak supaaa psychaci co sa rezu..je to uz od veci aj cele emo..za chvilku bude co moda hipies a budeme sa porovnavat,hadat a neviem co?..leze mi to an nervy
tak čo ja vieem..ja fičim na hip-hope ..takže emo nejsom..ale tak..nemam nič proti nim..a mam radšej ludi..ktorí vedia vyjadrit svoj nazor...a byt tym kym naozaj su....ako sa proste robit neviem kym....takže...ja poznam par ludi ktorí to počuvaju...a da sa powedat že su emo..a su proste fajn
dakedy sa mi paci jak sa obliekaju ale to co robia to je och....podrezavaju zily,klamu podvazaju presdtieraju ze su homosexualy abo tote ine neznam jak sa im hovori....to je prihamane toto....v zivore by som nezila ako EMO
Emo nenávidím ešte viac ako hip-hop a to už je čo povedať..trištvrtina z nich boli ešte pred mesiacom hiphoperi,potom si v Inku prečítali že emo je "kuul",kuchynskými nožnicami si ostrihali ofinu,zafarbili si vlasy,u činanov kupili kecky a na status na icq napisali "mám strašnúú depku,asi som emo"...a väčšina sú odrazu aj "bi" lebo to EMOO súú..tak sry,ale meniť ešte aj orientáciu kôli nejakému štýlu ktorý o mesiac nahradí iný je úplne choré..
a o mesiac z našich emo kids budú..napríklad hippies(alebo čo ešte príde...)
Z jednej strany je to PORIADNA TRAPOSINA a z druhej je to pohodka (fajn hudba) .. ALE neznasam take 13-rocne cupky (daco take jak ja ale nesom cupka )co si myslia ze ked si daju totu ich EXOTICKU ofinecku tak ze su nieco viac alebo ked sa fotia, obliekaju sa a robia ze su velke emo a ked sa ich na to niekto opyta tak povedia ,, JA? ja nesom emo co ti sibe?" je to trapne a ubohe .. ale ked sa ich spytate ze ci su emo tak vam odpovedaju a pri tom sa tak usmievaju ako keby mali nieco vyhradeeeeeeeee SU TO PI*E
teraz su vsetci veky emaci/cky len preto ze je to "IN" .. ale ked pridu do mody vytahane nohavicove plachtaky tak som zvedava kto si oblecie uzke cierne nohavice a cinaky
Blbosť, som is srandu robil.. nemam to rád, sú to len decká čo nevedia ako sa presadiť.. tka nahodia rovnaký účes, linky, obliekanie... a olizuju sa vsetci medzi sebou
EMO bolo, a EMO padne, tak ako všetky BOOM štýly, ako aj Hip-hop, bol v BOOME, každý zasran tým kypel a terza, len zopár ich zostalo... prešli na EMO...
a na kazdej pisem ... ze najvacsia blbost co na svete existuje , je riadit sa podla niecoho co polka mojej generacie , fuj neoriginalite a ludom co maju nosit ofinu cez cele celo, rovne siltovky ci retaze , fuj fuj fuj ....
BUDTE ORIGINALNY , to ked budete mat 45 rokov budete stale nejaky tuctovi ???
do plynovej komory seckych podavat je mi na grc ked take volaco uvidim a secko su to len komercne sracky. ,,Hudba" ako neo punk emo ci punk rock je premedializovana , komercna a taka hudba stoji za konske hovno.napr aj METALLICA sa slusne povedane zmenila po albume reload stara je najlepsa a preco sa zmenila a je taka ako je pretoze na nu vplyva komercia co je toho vysledkom????ST.ANGER!!! a dalse sracky prichadzajuce potom.
EMO nieje o tom aby si clovek nicil svoje telo a tak nic proti EMO nemam ale nechcem sa ani k nim pridat v niecom je to pekne a fajn ale ine veci mi nesadli... a nechapem tych co vravia ze su antiEMO je to ako by niekto bol proti hip-hopu alebo hipiesalebo hocicomu proste podla mna by sa clovek mal pridat tam kde sa mu paci obliekat sa ako sa mu paci a nestarat sa o to ze kto kam patri a netreba zabudat ze mnohy ludia co si o niecom mislia ze o tom nieco vedia vedie iba same voloviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Asi len tolko.
inac dost originalna tema, 100bodov!
a o mesiac z našich emo kids budú..napríklad hippies(alebo čo ešte príde...)
Ďakuejem
PS: Konecne som si vyliala srdce
teraz su vsetci veky emaci/cky len preto ze je to "IN" .. ale ked pridu do mody vytahane nohavicove plachtaky tak som zvedava kto si oblecie uzke cierne nohavice a cinaky
Blbosť, som is srandu robil.. nemam to rád, sú to len decká čo nevedia ako sa presadiť.. tka nahodia rovnaký účes, linky, obliekanie... a olizuju sa vsetci medzi sebou
EMO bolo, a EMO padne, tak ako všetky BOOM štýly, ako aj Hip-hop, bol v BOOME, každý zasran tým kypel a terza, len zopár ich zostalo... prešli na EMO...
BUDTE ORIGINALNY , to ked budete mat 45 rokov budete stale nejaky tuctovi ???
záver dna: FUCKING EMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skupiny ako FOB, MCR a pod. nie sú emo... a ďalšie taktiež nie
Emo ako móda - okopírovaná z punkovej módy, obyčajní plagiátori
Emo ako životný štýl - práve preto som Anti-Emo
šak iba 3 roky stará téma...