nie je to návykové, akurát že odkedy som ho videl, som tým číslom posadnutý 23 je moje obľúbené číslo, všade ma prenasleduje a keby si vošiel do našej (teraz už bývalej ) triedy, tak na tabuli samé nápisy 23
@17@elwinko Máš na mysli "I Love You Phillip Morris"? A čo povieš na Benjamina Buttona (2008)? V Inglourious Basterds (2009) Brat Pitt vyzeral o dosť mladšie, nie?
Podľa mňa to bol skvelý film! Aj keď číslo hocaké nájdeš všade ak chceš- ale na tom nezáleží...Nápad bol skvelý a dosť dlhú dobu sa to so mnou viezlo všade páčilo sa mi to a ten koniec-tiež super rozuzlenie
@18 to ale nemôžeš porovnávať predsa Benjamina Buttona a Inglorious Basterds to je neporovnateľné, lebo v prvom filme bol starý až starý a stále mladol, či sa mýlim?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak stavím sa, že keby niekto preveril tie dátumy spomínané tam, tak by niektoré nesedeli. či?
pretože mám rada Jima Carreyho
vážne práve 23? poznám jednu babu, ktorá je tiež posadnutá číslom 23 a som si istá, že ten film nevidela...
porovnaj si ho v tom filme a porovnaj si ho v jeho poslednom filme, akoby to bol otec a jeho syn