no ako neviem aky ma zmysel ukazovat v telke ze mam peniaze (gaisenovci, mojsejovci, atd) ale ich vec... az budem velka aj ja budem mat hydraulicku terasu kurva!!!!!
Podľa mňa im je dobre a evidentne vedia ako sa dostať k peniazom (už len tým že sú v telke a je im jedno že ľudia na nich majú nervy )....
Aaaaaaaaaa ja proste strašne milujem bohatých ľudí, ktorí tým že sa správajú smiešno a majú prachy, tým že sa ukazujú v telke spôsobia nervy obyčajným(rozumej nie tak bohatým) ľuďom (a nemyslím to ironicky, mne to fakt príde vtipné
najlepsia je aj tak reklama co teraz chodi na jojke... kde sa pani Geissenova cuduje, ze ako nejaku budovu mohli postavit pred 2500 rokmi ked mame este len rok 2011
raz som to videla, ale úplná blbosť, akože možu si robiť hocičo, peňazí majú nekonečne veľa ale namiesto toho sa vkuse len sťažujú, všetko im nie je dobré a peniaze vyhadzujú na otrasné oblečenie za tisíce...
uzivaju si zivot a mozu si kupit vsetko co chcu a stale nieco vymyslaju a nesedia len tak doma podla mna dobry zivot, mne by taky nevadil ale asi by som sa neukazovala v telke s tym ako serial to nema ziadnu pointu
Pozeravam to sem tam a nemyslim si, ze su primitivni. Maju iny sposob zivota, ktory obycajny sockar nikdy nepochopi. Keby mam tolko penazi co oni, tiez by som sa asi spraval rovnako. Aspon z casti urcite. Btw Robert ma obrovsky know how (o tom snad nikto nepochybuje) a sem tam ho chtiac nechtiac prezradi. Od toho cloveka sa urcite da vela naucit. Chcel by som ho poznat osobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
súhlasím
Aaaaaaaaaa ja proste strašne milujem bohatých ľudí, ktorí tým že sa správajú smiešno a majú prachy, tým že sa ukazujú v telke spôsobia nervy obyčajným(rozumej nie tak bohatým) ľuďom (a nemyslím to ironicky, mne to fakt príde vtipné
tie ich dialógy (niekedy monológy)ma len uisťujú vtom ,že keď nám povedia,že sme ,,sprostý a nič si nevážime ,nič nevieme,, neni to pravda...!
Pretože,to je rodina,kde si nevážia ani samých seba ,tobož nie ľudí( ťažko pracujúcich),ale len peniaze...
Vlastne je to taký komediálny seriál na ktorom sa smejem a smejem ....
nemyslim si ze bohaty ludia su hlupy , ani o nich si to nemyslim , podla mna su akurat namysleny a mozno trochu povysenecky