@wampirekiss ja viem, ze suma sumarum nie je glam, ale urcite ma nieco, fakt aspon tu jednu pesnicku, ktora do glam patri. a stavim sa, ze je ta pesnicka na mechanical animals jemu uz len dychovka chyba do tvorby, inak uz bude kompletny (a nechcem tu od nikoho pocut narazky, ze marilyn kompletny nie je)
jáj ludia vy tu kecáte otom ako vyzerajú, aze je to len o imidži, ze su to len pozeri! Celá hudba je o pozovani! Taky metal? astne vlasy s cestickou? rozhodne lepsie mi pride natupirovane haro! Glam metal je jedna z najlepsich veci na svete. Napriklad Guns n roses, cinderella, skid row, wasp. To su kapely oproti ktorym si vacsina power a heavy metalovych kapiel ani neskrtne! Uznavam ze vela z Glamu je sracka.... mozno aj vacsina, ale takisto aj z ostatnych stylov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
hole hrude
a oholene nohy v latexe?
» photos4.meetupstatic.com/photos/event/5/...
Inač aj Queen vraj boli tak trochu, nie?
a glam metal? to ani poriadne neviem co tam zaradit, ale to asi nebude nic pre mna
co je na tom glamorous?
marilyn ani nahodou neni glam
a ked uz tak ne len jednou pesnickou ale vsetkym nie?
@25 chudak Vince!!