Čo si myslíte o I phonoch...? Myslím aj v praxi, nie len z hľadiska parametrov, pretože mnohí na I phone nadávajú, mnohí ho chvália... Oplatí sa mi kúpa I phonu 5S a stačí 16GB?
práve teraz nedávno som si kúpil iPhone 5S 16GB
no a nedostatky ktoré na nom vidim: mmsky sa dajú posielat len na iphony, mobilné dáta sa nedajú zapnut tak rýchlo ako na androide = stale musis ist do nastaveni a tak no.. a este jedna vec mi vadi mam pocit, ale teraz neviem co
ale inak v pohode mobil to je
Pekné, dobré... Áno, jednoduchosť, preto ani tie staršie iPhony nesekajú ... Je to proste super, a za kvalitu sa pripláca. Keď kúpiš, určite nebudeš lutovať.
Dizajnovo (nie UXovo) sa mi pacia.
Pouzivala som ho par dni, ked som mala pokazeny svoj a nevedela som si na ten OS zvyknut, a sama by som si ho nekupila, lebo mi to pride za tie peniaze slabe a mam radsej android.
Ale zase chapem ludi, co ho oblubuju a pridu mi velmi smiesne tie vyhlasenia ze "ani zadarmo by som ho nechcel", takze tak.
ze to je drahy mobil a ma obmedzene funkcie teda ked to stale funguje tak ako kedysi na mojom ipode 2 ze pesnicky sa tam daju davat len cez itunes nemozes robit priecinky a podobne a take kktiny obmedzujuce
ako som uz pisala pod kittyboo statusom,mobily neriesim a.nedala by som tak vela penazi za mobil nikdy. Kedze som nenarocny pouzivatel,pre ktoreho je nejaky dizajn mobilu a sam mobil o sebe nepodstatna vec,stacia mi sms,hovory,2048 a obcas wifi. Stale mi aj tak mobil padne na zem,tak naco by bol mne nejaky superstylovy mobil. Viackrat sa mi nukala moznost dostat iphone,ale bol by mi na nic,ak nepodporuje 2048 hru!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to už nechceš radšej rovno iphone SE?
no a nedostatky ktoré na nom vidim: mmsky sa dajú posielat len na iphony, mobilné dáta sa nedajú zapnut tak rýchlo ako na androide = stale musis ist do nastaveni a tak no.. a este jedna vec mi vadi mam pocit, ale teraz neviem co
ale inak v pohode mobil to je
Pouzivala som ho par dni, ked som mala pokazeny svoj a nevedela som si na ten OS zvyknut, a sama by som si ho nekupila, lebo mi to pride za tie peniaze slabe a mam radsej android.
Ale zase chapem ludi, co ho oblubuju a pridu mi velmi smiesne tie vyhlasenia ze "ani zadarmo by som ho nechcel", takze tak.