No pokiaľ niekto nevie o koho sa jedná v krátkosti to vysvetlím. Ide o hackera (pravdepodobne niekto z CR/SR nakoľko sa sústredí hlavne tu), ktorý hackuje stránky. Napr. sa mu podarilo hacknúť Orange, Union, Atlas... A 1.1.2010 hackol aj Pokec. Viď.:http:
...skoda ze sa takto neda vymazat cela databaza pokecu + samotne servre s nim... tesil by som sa tomu velmi uprimne...a potom este facebook a hned je viacej radosti na svete
Najlepšie na tom, že pokec sa ani nenamáha oznámiť užívateľom nech si zmenia hesla lebo boli hacknutý radšej to chcú ututlať... Ale problém ľudí pokiaľ tam majú aj osobné veci a fotky
@Kepro tiez si myslim, ze uz je to trapne. Keby aspon haxoroval masiny nepoviem ani pol slova. Ale sqli zvladne uz aj cvicena opica Ako uz sa na bh rozoberalo, bude to imho nejaky nevyzrety fagan, co sa potrebuje zviditelnit az kym mu niekto neklepne po prstoch...
Pravdepodobne nejaký bezpečnostný analytik pociťuje hospodársku krízu tak zvyšuje "dôležitosť" svojej práce Si všimnite že zatím nikde neuverejnil všetky data čo ukradol takže sa dá predpokladať že dodržuje nejaké pravidla tj snaží sa držať ako tak v medziach zákona. A čo sa týka zabezpečenia Tak to sa ani nečudujem tak rozsiahli web portal ako je azet bude mať určite viac dier ako je zdravé ten útok na UNIcredit bank ma prekvapil viac. Aj keď pravdu povediac nie som v tom expert
@Mandatum treba poukazovat ale nie takym sposobom ako to robi igigi. Podla mna ide vo vsetkych pripadoch o 0day a velmi pochybujem, ze na zranitelnosti dopredu upozornil zainteresovane strany. V takom pripade je to stary znamy paragraf 247 trestneho zakona..
Aj tak si to nikdo neprecita tak je to fuk .. on iba ukazuje ake to je vsetko derave, a ako lahko sa da dostat k nasim osobnym udajom.. nezverejnuje ziadne priame osobne udaje iba tolko aby kazdy pochopil ze tam bol a lepsie to zabezpecil..
az na to ze to neje hacker ale cracker, keby bol hacker tak by tu dieru len nasiel a oznamil im to, ale on si tie udaje vzal. a ono spravit nieco take zase neje az take tazke, tazsie je to spravit tak aby vas nevystopovali
@Pernik no...pokec a facebook sposobuju podla mna riadnu demenciu... vyrazna zmena ludskych potrieb a ludskych cielov...
Kedysi decka chodili von sa hrat, teraz su ihriska prazdne lebo sedia pred tymito portalmi. Prides niekam do podniku a tam castokrat pocujes picoviny ohladom facebooku a pokecu, ja sa s tym stretavam velmi casto.
Vadi mi to, vadi mi, ze nieco take tak dokaze zmenit priority a dokaze to zmenit aj cely narod - mladych ludi... A na fb som aj ja a poviem ti, ze ma neuspokojilo ani len FB Purity! Stretavam sa tam s demenciou kazdy den a jedine co mozem je len smutne sa prizerat. O pokeci sa ani neoplati pisat, lebo tam je ludi sprostych a dementych az neurekom, dnesna diskofilna doba ich priputala o plochy...
@Pernik aj taki boli ako ty hovoris, lenze vtedy sa este aj sportovalo..Aj ja tak do 15 rokov som chodieval pravidelne hravat futbal na ihrisko, a tak do 13r. aj hokejbal.
@Belzeboss Teraz sa nešportuje? Mám pocit, že sa športuje viac ako kedykoľvek predtým.
Ja mám 16 a futbal, alebo basketball si chodievame zahrať aj teraz a chodievajú s nami ľudia 18 - vyššie. Skoro každý chlapec ktorého poznám a to ich poznám dosť si aspoň raz za čas zašportuje.
Nemám rád názory, že dnešná mládež je viac skazená ako niekedy, pretože to tak nieje. Teraz na to len majú mladí viac možností byť skazení, ale nie sú.
@Pernik nevravim ze 100% ludi tam je dementnych, pozor na to... A praveze ano, vela deciek bolo za mojich cias vonka a teraz tam nieke takmer nikto... Nieje to len koli tymto portalom, ale celkovo koli PC... aj u mna je to tak, som proste zavisly od internetu a PC... prevazne kazdy z nas je... proste je to dnesna doba
@Delpurr Ja som vonku v spoločnosti cca 4 hodiny denne a so mnou kopec ľudí.
Problém ale je, že dnes idú dvaja 16 roční kamaráti radšej na pivo ako na ihrisko, alebo na plaváreň, s tým súhlasím. To je problém a som toho príklad.
@Pernik sportuje sa, to ano aj ked menej, vseobecne pohybu je menej. Mladez mozno nie je viac skazena, ibaze je ina, ma zaujem o ine veci a fyzicka aktivita medzi ne patri cim dalej tym menej. Poznam jedno 6 rocne dieta, ktore nema problem stravit 7 hodin denne pri pocitaci a to uz je podla mna sila. My s kamaratmi sme v tom veku zobrali loptu rano o 10tej. A do vecera nas doma dostal akurat tak obed..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
hádam to že využíva to čo vie a baví ho to, aj keď nie najlepšiou cestou..môže na to doplatiť
síce je aj dobré, keď to niekto nemyslí zle a poukazuje na chyby..pre uvedomenie
na druhej strane nevieme aký to môže byť blázon a ako môže zneužiť tie údaje.
@Tommyhot
Igigi zacina byt trapny nic nezverenil dokopy iba zoznam DB tak to je nanic vobec neni verejny
na chyby v systemoch treba poukazovat, ak ich nezneuziva tak robi len velmi hazardnu, ale dobru vec.
síce pravda, ale niekedy treba naozaj obrovskú trpezlivosť, ktorú niektorí hackeri nemajú, tak sa na to vyserú, takže stránka je celkom bezpečná
no, toto bude jeden z tých vytrvalých
Kedysi decka chodili von sa hrat, teraz su ihriska prazdne lebo sedia pred tymito portalmi. Prides niekam do podniku a tam castokrat pocujes picoviny ohladom facebooku a pokecu, ja sa s tym stretavam velmi casto.
Vadi mi to, vadi mi, ze nieco take tak dokaze zmenit priority a dokaze to zmenit aj cely narod - mladych ludi... A na fb som aj ja a poviem ti, ze ma neuspokojilo ani len FB Purity! Stretavam sa tam s demenciou kazdy den a jedine co mozem je len smutne sa prizerat. O pokeci sa ani neoplati pisat, lebo tam je ludi sprostych a dementych az neurekom, dnesna diskofilna doba ich priputala o plochy...
To je moj nazor.
Neboj sa ani pred 20 timi rokmi neboli na ihriskách decká staršie ako 10 rokov. Za to nemôže ani facebook ani pokec.
Čo je zlé na tom, že sa niekto v krčme rozpráva o facebooku?
Ja mám 16 a futbal, alebo basketball si chodievame zahrať aj teraz a chodievajú s nami ľudia 18 - vyššie. Skoro každý chlapec ktorého poznám a to ich poznám dosť si aspoň raz za čas zašportuje.
Nemám rád názory, že dnešná mládež je viac skazená ako niekedy, pretože to tak nieje. Teraz na to len majú mladí viac možností byť skazení, ale nie sú.
Z rozprávania otca a deda viem, že sme anjeli.
Problém ale je, že dnes idú dvaja 16 roční kamaráti radšej na pivo ako na ihrisko, alebo na plaváreň, s tým súhlasím. To je problém a som toho príklad.
Ale teraz nastáva otázka, kto je iný? 200 ľudí čo poznám a žijú spoločensky, alebo tí štyria čo sedia za PC?
@all : odkial viete ze pouzil SQL injection pripadne nieco obdobne... moznoze to bolo zlozitejsie... a moznoze jednoduchsie