Ahojte Mala som doma taký zvláštny lapač snov a stala sa mi s ním čudná príhoda... Veríte že lapače snov naozaj fungujú? Naozaj chytajú zlé sny? Alebo dokonca aj duchov ktorý ich chodia brávať? Alebo sú to len také hlúpe vecičky na dekoráciu?... Rada b
ja mám drevený má to veľmi pekný zvuk ale ináč som nevedela že to má mať aj nejakú väčšiu funkciu ako dekorácia...v každom prípade moje nočné mory sa neskončili odkedy ho mám alebo ho musím mať v izbe?
myslim, ze som ziadny este nevlastnila...ale brat jeden ma v skrini. Nekupila by som si to, lebo ma zaujimaju aj moje zle sny..teda za predpokladu ze sa mi vobec nieco sniva(ze si to pmtm)
neviem.. ale ja to ani nepotrebujem, lebo uz veelmi davno som nemala ziadny zly sen... neviem cim to je, kazdemu sa snivaju take brutalne sny a mne len take obycajne.. nic zvlastne v nich nie je
Myslím, že je to len o psychike... kým sme ho mali doma, dobre sa mi spávalo ale nedávno sme ho vyhodili, lebo to bol dar od jednej ježibaby ... a odvtedy mám jednu nočnú moru za druhou!
@popolcek toto nie je hodné výsmechu je to pravda a vlastne čo ťa po druhých je to tvoja vec tvoje myšlienky a tvôj život a ak ťa to zujíma nech sa páči ideme do toho a keď chceš tak môžeš silou vôle zmeniť nemožné na možné to budu poto ľudia pozerať
Mám jeden krásny z Kanady, ručná indiánska práca, a visí mi na dverách. A už sa mi dlho nič zlé ( čo by som si pamätal ) nesnívalo. Či je to preto neviem.
nn to je vec viery ked veris ze sa ti vdaka lapacu nebudu snivat zle sny nesnivaju sa ti ale musis sa to naucit sam mysli na perfektne zazitky a zaspis aj bez toho ja mam ako lapac snov plagat nad postelou s kurtom cobainom od kedy ho mam nic zle sa i nesnivaa lebo myslim na jeho pesnicky atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
....
Inak celkom zaujímavá dekorácia. Asi si jeden zaobstarám....