odkedy denne stretávam ľudí s diagnostikovaným autizmom, prestal som to riešiť... niektorí vyzerajú stále veľmi nešťastne, ale (vraj) nemusia byť, len nevedia dávať najavo radosť no
Neviem , spočiatku som si myslela že sú zlí .. (jj cudne , ale vzbudzovali vo mne negatívne emócie)
No život mi ukáza,l že som sa mýlila ,často to bolo z ich strany nevedome , keď sa rozhovorili ,tak vyšlo najavo ,že majú problemy a veľa veci ich trápi
:S .. takze nezatracovat ľudí len pre ich vyraz tvare
Ja som zistil, že sa strašne často mračím a ani o tom neviem. Hlavne keď som zamyslený, čo sa deje skoro vkuse, pokiaľ s niekým akurát nekomunikujem. Zatiaľ nemám pocit, že by mi to robilo zlobu, akurát možno cudzí ľudia si ku mne ťažšie nájdu cestu, keďže vyzerám možno trochu odmerane. Ale to ja asi nikdy nezistím či to tak skutočne je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No život mi ukáza,l že som sa mýlila ,často to bolo z ich strany nevedome , keď sa rozhovorili ,tak vyšlo najavo ,že majú problemy a veľa veci ich trápi
:S .. takze nezatracovat ľudí len pre ich vyraz tvare