Podla mna uplne v pohode, kazdy ma to snad svoj dovod Tiez som niekedy nosila dlhe nohavice v lete.. nevidim na tom nic zle ani cudne, kazdy nosi to co mu vyhovuje alebo co musi.
Že sa asi za niečo hanbia na sebe, ale ja by som v tomto teple nechodila v svetri ani kebyže mám 300 kíl a ochlpené bradavice na každom cm kože. Však vždy sa to dá riešiť aj dákym ľahkým prehozom.
ja sa len udivim, ci im nie je zima ale inak poznam jedneho, u ktoreho to je spojene s tym, ze bol kedysi tucko a aj ked teraz vyzera super, tak stale ma stavy zo svojho tela a preto chodi vzdy zahaleny
Nič si o nich nemyslím.
A inak to mám podobne ako @aventine , som tučko a dlhé veci aj tak nosiť nikdy nebudem, lebo by som zdochla Ale reálne ani nejako nemám komplexy zo seba, lebo viem, že aj tlstí ľudia sa v lete vedia obliecť tak, aby nemuseli nosiť dlhé veci a zároveň aby nevyzerali hnusne. Stačí si dať normálne kraťasy a nie šortky pod rit nech každý vidí moje slaninové nohy
Napr ja nosím dlhe tričká/nohavice aj v lete pretože existujú idioti,ktorí riešia ako vyzerá tvoja holá noha ako napr kissme takže to robia napr kvôli tomu aby nepohoršovali iných
@15 ale dajú sa kúpiť perfišné veci s dlhými rukávmi / dlhými nohami bez toho aby v tom bolo teplo, napr ľanové veci, široké nohavice ktoré podfukuje a pod
zas nikdy nevieš prečo nosia dlhé nohavice. možno majú nejaké zranenie, ktoré treba azda takto chrániť. a ked niekde dôjde, kdesi do práce, alebo domov, zhodí to zo seba a má pokoj. ale kto nosí bez príčiny v 30 st. horučavach sveter isto nemôže byť normálny
Že im to musí drbať.. ...navyše keď ako minule som videl jednu staršiu na bicykli v hrubej zjavne zimnej vetrovke ako si to v 33 stupňoch a páliacom slnku ťahala na bicykli ...no a potom, že nekrúť neveriacky hlavou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A inak to mám podobne ako @aventine , som tučko a dlhé veci aj tak nosiť nikdy nebudem, lebo by som zdochla Ale reálne ani nejako nemám komplexy zo seba, lebo viem, že aj tlstí ľudia sa v lete vedia obliecť tak, aby nemuseli nosiť dlhé veci a zároveň aby nevyzerali hnusne. Stačí si dať normálne kraťasy a nie šortky pod rit nech každý vidí moje slaninové nohy