raz v lete som bola v buse, a tam taka sympaticka holka mala dáke tielko či top či čo to bolo a ked dvihla ruky spôsobila infarkt mojim očiam.. why god.. why
ale ako, pokial to nejako nevidím je mi to celkom fuk, ale v lete je to dačo otras takže...
podla mna by si mali holit, ale iba ty co to maju nadmerne zarastene, ked tam niekto ma par chlpkov (ako ja) je zbytocne si to holit.... ved je to prirodzene
u chlapa je to v poriadku, a pokiaľ sa pravidelne sprchuje tak v tom absolútne nevidím problém :ehm: a u žien, nuž každej osobná vec, ale estetické to nie je
si pozrite starsie filmy ´70 alebo ´80 Studenková, Vasaryova, Veskrnova a pod. ake mali baranice pod pazuchami ale u zien je to cisto z est. hladiska nechutne, u chlapa s hyg. navykmi v pohode...
@motylik141 mne to pride ako hlupost, kedze to je prirodzene samozrejme nepaci sa mi to a hlavne na babach nie, ale nemyslim si ze by to bolo nejak vrcholne nehygienicke, ked sa umyvaju
Lol od chlapa co by pod pazuchou nemal ani jeden chlpok by som asi usla sak to musi ako smiesne vyzerat samozrejme ze hygiena musi byt, ale mne sa pacia normalni chlapi, nie metrosi co nemozu mat na tele ani chlpok
A u zien...v dnesnej dobe uz ani o takej neviem ze by sa neholila...
zaujimalo by ma kto prisiel s napadom,ze zeny by sa mali holit a chlapi nie. preco by si zeny mali trhat kazdy jeden chlpok na tele (podpazusie,nohy,pripadne brucho),a chlap si moze chodit zarasteny ako opica. ved je to prirodzene, keby nebolo,tak zenam tie chlpy nerastu.
avsak vela zien si sacto mysli,ze prirodzeny je presny opak, ze pre zeny je prirodzene sa holit. ale to im vsugerovala len spolocnost.
takze k teme-neodsudzujem takych ludi,je to ich vec.
nahodou k nim tiez patrim @willbebetter tak teraz uz poznas
@janehonda ved ja to neodsudzujem, sama si myslim ze je to celkom vtipne, ten rozdiel akym sa to vnima na muzoch a na zenach. Na chlapov som mala zatial stastie, vsetci to brali normalne, myslim teda svoje holenie...ale bolo by mi vrcholne neprijemne mat doma trubiroha co by krakal a mal trapne poznamky ked sa tyzden neoholim. Ja to beriem uplne normalne...hovorim ze jedine co by mi bolo neprijemne by bolo mat chlapa co by sa holil viac nez ja
@willbebetter a to takych chlapov ale bezne stretavas co si neholia podpazusie? lebo ja som praveze uz dlho takeho nevidela sa mi zda, pod 50 rokov no
a hej je to kazdeho vec ale pride mi to vrcholne nechutne u zien aj u muzov takze je to ich vec kym to schovavaju pod koselou a ja sa na to nemusim pozerat a potom grckat
@silviaaa nebolo to uz prirodne farbivo? Nejake podhubie alebo tak? .. no ale k teme, si pamatam, ze moja matka, r.v. 1964 kedysi zamlada tak v 20tich rokoch, teda v 90tych rokoch fotila pre casopis ako modelka a zarastene pazuchy normalna vec .. Vsetko je to vec mody asi.
@h8u tak asi sme v inych svetoch, lebo hej, uplne bezne dokonca aj na plavarni vidim casto takych a nie su to nad 50...mozno to je ale tym ze ty sa podvedome divas a pamatas si tych co nemaju a ja zase opak inak ked je celkovo chlap taky zarastenejsi, ze ma chlpy vsade, to fakt si ma holit podpazusie? Nie je to divne ze inde bude mat chlpy (vsade) a zdvihne ruky a tam nic? to je taka vseobecna filozoficka otazka do vetra
jeej hentie su pekne a ja neviem ci to je tym kolko rokov vnimam hocijake zarastene feministky, ale som sice ne vsetkymi desiatimi ale tak siedmimi z desiatich za chlpate pazuchy!
Ja to tam mám tiez, kedysi som to holil ale potom som si povedal, ze sa mi nechce. Stále mám nieco na sebe, fotky v spodnom prádle nerobím a na kúpaliská nechodím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale ako, pokial to nejako nevidím je mi to celkom fuk, ale v lete je to dačo otras takže...
A u zien...v dnesnej dobe uz ani o takej neviem ze by sa neholila...
fuj.
hnus.
nič zdrave na tom neni.
absolutne nič.
hnus.
:ble:
alebo sa necítia kompetentní manipulovať s ostrými predmetmi, ako je žiletka
aj ja som sa mala cítiť nekompetentná manipulovať s ostrými predmetmi, nerozrezala by som si necht
a celkom copl to vyzera, , dakedy si necham
ale v zmysle, ze mi je jedno ci tam ma vyholeny hakovy kriz, ci tam ma dzunglu, alebo rybi cop
avsak vela zien si sacto mysli,ze prirodzeny je presny opak, ze pre zeny je prirodzene sa holit. ale to im vsugerovala len spolocnost.
takze k teme-neodsudzujem takych ludi,je to ich vec.
nahodou k nim tiez patrim
@willbebetter tak teraz uz poznas
a hej je to kazdeho vec ale pride mi to vrcholne nechutne u zien aj u muzov takze je to ich vec kym to schovavaju pod koselou a ja sa na to nemusim pozerat a potom grckat
a vyzeralo to brutalne
@31 krasa volby sa tomu hovori
1) mám v podpazuší asi 20 chlpov
2) sa veľmi nepotím
Holiť si podpazušie by bolo zbytočné, otravné a ešte by mi tam začalo postupne rásť tmavé húštie.
Ja to tam mám tiez, kedysi som to holil ale potom som si povedal, ze sa mi nechce. Stále mám nieco na sebe, fotky v spodnom prádle nerobím a na kúpaliská nechodím