Keď počujem Banská Bystica vždy si spomeniem na 2. svetovu kedže práve BB bola vtedy "centrom" ale mnohí si na našich hrdinov ani nespomenú, čo je smutné ale na OC europa si spomenie každý..
strávil som tam 3 dní raz, ale žiť by som tam určite nechcel. nenadchlo ma samotné mesto bohužiaľ páči sa mi iný typ mesta. BB by som prirovnal Prešovu, ktorý tiež nemusím, bo mi pripomínajú skôr veľkú dedinu. Viac sa mi páčia mesta typu Trnava, či Košice to sú fakt parádne mestá a vyzerajú tak ako by malo mesto vyzerať.
ja mam bystricu rad hlavne pre kulturny zivot ktorym to mesto zije. Urcite to nie je typ mesta pre tych, ktori maju radi krasnu architekturu. To nie, okrem sikmej veze (ktora je postavana v 3 slohoch) a par peknych kostolikov tam nic take nenajdete. Ale jak vravim, pre tych ktory maju radi divadlo, operu, klasiku, koncerty vseho druhu, rozne vystavy, filmove projekcie a podobne pre nich to moze byt raj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tak to nie je žiadna výhra
ale kedysi sem chodil jeden pekny birdzak z bb
Mám to mesto rada, hlavne námestie, to je veľmi krásne
a rada tam chodím do Európy... síce aj vo Zvolene je Európa a tá mi je bližšie, ale v BB je lepšia
Rovnako ako celé Podpoľanie a SVK je nádherné Milujem Slovensko
nádherné, krásne, rozprávkové mestečko.