Mozno tu tato diskusia uz bola .. ekd hej tak sorry
ale chcem vediet .. cim sa u vas preslavil Michael Jakson ..ci sa u vas preslavil spevom?ci tymi jeho pohybmi?alebo jeho stylom zivota? alebo tym ze sa s cernocha preonacil na belocha?chcem len
nikdy som po ňom nešalela... ale šalela som po istých pesničkách, ktoré spravili, resp. prerobili iní, ALE základom bol On. čo ma priviedlo k tomu, že on bol proste hvizda megea mega
bol to velky clovek....robil dobru muziku..... a bol top spevakom nie len 1 - 2 roky ako terajsie "hviezdy".....skoda ze to skoncilo tak ako skoncilo ...nezasluzil si takuto smrt...
bol to fakt kral si myslim co sa tyka jeho hudbu...a jeho slavny moonwalk je neopisatelny..dokazal spravit show na javisku..zakisto mal vyborne klipy k pesnickam a pesnicky ani nehovorim
@5 jj bol to velky clovek ... ale odkedy sa "preslavil" svojimi pedofilnymi chutkami, tak sa mi zhnusil ... z hlbky duse nenavidim ludi, co zneuzivaju, tyraju alebo inym sposobom ublizuju detom alebo zenam ... pre takych by som obnovil elektricke kreslo, ale aj tej elektriky by bolo na nich skoda ...
ospravedlnujem sa vsetkym jeho fanusikom, ale vsade v radiach je pocut, ze zomrel velky spevak ... ale to, ze zomrel pedofil, to nepovie nik ...
akoze kazdy ho zboznoval? .. O.M.G... tak to som asi jedina .. ja neze som ho nemala rada .. ale ked som sa dozvedela ze z cernocha zo seba spravil belocha .. taak akoze ma to dostalo .. a to enhovorim o tych plastikach .. a ked som raz citala o tom ze mu na jednom koncerte odpadol nos .. tak to ma zabilo
Podla mna bol Jackson maniak.Už od detstva ho každý sledoval, bol známy, ako 6 ročný robil prvý krát vystúpenie so svojimi súrodencami.To ho asi poznačilo, urobilo z neho niekoho, čo nevie čo je reálny život... Ale jeho pesničky su legendárne, mne sa najviac páči Billy Jeans a moonwalk je absolutne špica.
A čo sa týka toho, že sa zmenil z černocha na belocha, tak to už je naozaj choré, zmeniť genetický program sám seba... to sa nedá urobiť aj tak, alebo sa zneho spraví takáto obluda Jackson bol.
no ako neviem, že ako je to presne s tými deťmi a s jeho kožou, ale tak jeho skladby sú super.. aj tak ostane najväčším popovým spevákom všetkých čias. a páči sa mi od neho dosť songov a čo sa mi na ňom páči, je aj to, že vymyslel moonwalk..
@miso1110000 a vari zneuzil aj teba ked tomu tak veris? ja takymto veciam moc netoto...ktozvie co vsetko za tym stoji, urcite ale pravdiva je jeho hudba,desiatky albumov,najpredavanejsi album vsetkych cias,jeho nos/ci nenos,tanecne kreacie,jedinecny image,prinos pre modu,hudbu,material pre komikov,parodie a co ja viem co vsetko este tak ked necakane umrie za spomenutie to stoji si myslim
Mnoho lidí si myslí, že se Michael Jackson nechal nějak vybělit, ale Michaelův dermatolog Arnold Klein potvrdil, že už v osmdesátých letech u Michaela diagnostikoval vitiligo. Vitiligo je neinfekční onemocnění kůže, při kterém se postiženým lidem mění barva kůže na různých částech těla – najednou zesvětlá až je křídově bílá.
Způsobeno je to poškozením nebo úplným zničením melanocytů (buňky, které třeba při opalování tvoří melanin – kožní pigment). Až v roce 1993 v interview s Oprah Winfrey, Michael veřejně přiznal, že trpí touto kožní chorobou. Velmi dlouho Michael zakrýval světlé skvrny tmavým makeupem, až jich bylo moc, začal zbývající tmavá místa líčit světle. Jen málokdy se Michael ukázal tak, že by byly skvrny patrné.
ako som už písala inde - nech to bol človek akýkoľvek, v hudbe sa mu dlho nikto nevyrovná. Bol a dlho zostane kráľom popu. Jeho skvelé klipy, ešte lepšie tanečné kreácie a nezabudnuteľný moonwalk tu zostane
Bol to uzasny spevak a naozajstny kral popu..je mi jedno co si o nom hovoria..bez neho by bol tento svet o nieco chudobnejsi..a kazdy hned udrie do hlavy ze bol pedofil alebo neviem co..ale nikomu nenapdane ze kolkym ludom pomohol...ja som jeho hudbu miloval
Nikdy som jeho hudbu nemala nejak extra rada...nebudem sa tvarit ze ano, ale uznavam, ze bol dobry, mal skvely hlas a dokazal vyprodukovat veci, na ktore sa dlho nezabudne, ale ja pocuvam skor inu hudbu nez bola ( a je ) ta jeho...
bola to hviezda jak sa patrí.vedel spievat,tancovať.mislim ze sa zapise medzi hviezdy ako boli beatles,elvis presley a ostatny.zaujimave je ze take superstar ako su fredy mercury,elvis presley a aj michael jackson zomieraju skoro.mozno maju prilis dobry zivot na to aby dosiahli vek minimalne 60.
Na jaře 1979 měl Michael pád při tanečním tréninku. Zlomil si nos, což vede k první změně... Když už byl nos přeražený, rovnou si Michael řekl o zmenšení, po kterém toužil delší dobu.
26. ledna 1984 je v LA Michael při natáčení reklamy na Pepsi colu těžce popálen. Pyrotechnici nedodrželi bezpečností předpisy, což vedlo k vážným popáleninám na temeni hlavy a v dolní části obličeje. Peníze od pojišťovny pak Michael používá na založení léčebného střediska popálenin.
27. dubna 1984 musí být Michael po komplikacích v léčbě popálenin znovu operován. (V té době pomalu vzniká závislost na lécích proti bolesti, která vyvrcholí v roce 1993 během první žaloby ze zneužití. V roce 1994 se Michael léčí na neznámé klinice.) Je vidět, že se Michaelův nos po nehodě opět změnil. Nos je nesouměrný, z různých stran tak vypadá jinak, a jsou vidět i jizvy na rtech.
Neviem, čo všetci máte proti jeho vzhľadu a tomu, že obťažoval deti, sú to kktiny, niekto ho dobre využil a ošklbal súdom, zachovali sa k nemu ako svine, a už od vtedy sa vyhýbal ľuďom a žil tak trochu "samotárskym" spôsobom života. Kto vie či je naozaj múdry, alebo sa len nevyhlásil mŕtvym, aby mal pokoj, dnes to už nieje žiadny problém... V každom prípade bol hviezda a každý čo naň kibicoval, nech sa najprv pozrie na seba, či by niekedy dokázal to čo on!!!
Poviem to rovno a mozno to vyznie kruto ale je to pravda. Dni predtým než umrel tak po ňom neštekol ani pes a teraz sa z neho každý ide posrať. Keby žije ešte 10 rokov tak do tých 10 rokov by tu táto téma ani nebola
Na jeho pesničkách sme s bratom vyrastali... k Jacksonovi ako k osobe mám neutrálny vzťah. Neobhajujem ani neobviňujem. Zaujímajú ma čisto len jeho pesničky, ktoré sú neprekonateľne dobré a legendárne tanečné pohyby, ktoré proste uplne žeriem
Úžasný hlas mal počúvala som niektoré pesničky, aj počúvať budem a pokiaľ ide o to ako vyzeral ... Tak ako, keď sa mu to páčilo.. Je to jeden z dôvodov prečo si ho ľudia pamätajú
neriešim to čo sa o ňom povrávalo, ale to čo dokázal, a čo ľudia aj videli. Pre mňa skvelý spevák, a tanečník ... (99% jeho pohybov viem celkom dobre autenticky napodobniť a využiť :p)
Podľa mňa po Elvisovy najväčšia hviezda dvadsiateho storočia s obrovským srdcom.
Media prekrúcajú, že sa dal preoperovať preto, lebo nechcel byť čierny, opak je ale pravda, bojoval za práva čiernych, operovať sa musel keďže mal vitiligo.
Kokotinám, že znásilňoval deti neverím, deti miloval a pár kokotov to využilo.
Michael Jackson bol, je a ešte aj dlho bude obrovská hviezda, jeho piesne som miloval.
Mal svojský štýl, vystupovanie, pre mňa je to Král (zámerne K) POPu, Bulváru a celebrít zároveň.
Tiež si myslím že to bol skvelý človek a nemyslím že to s tím pedofilstvom je pravda. Bol to úžasny spevák, tanečník ale najme úžasný človek. Ten kto si myslí niečo iné- sa pozrite na seba kto dokázal v živote to čo on?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
no a páči sa mi veľa jeho starých hitov... rip
ospravedlnujem sa vsetkym jeho fanusikom, ale vsade v radiach je pocut, ze zomrel velky spevak ... ale to, ze zomrel pedofil, to nepovie nik ...
ale hudbu mal dobru aj tie jeho sexi pohyby
A čo sa týka toho, že sa zmenil z černocha na belocha, tak to už je naozaj choré, zmeniť genetický program sám seba... to sa nedá urobiť aj tak, alebo sa zneho spraví takáto obluda Jackson bol.
Způsobeno je to poškozením nebo úplným zničením melanocytů (buňky, které třeba při opalování tvoří melanin – kožní pigment). Až v roce 1993 v interview s Oprah Winfrey, Michael veřejně přiznal, že trpí touto kožní chorobou. Velmi dlouho Michael zakrýval světlé skvrny tmavým makeupem, až jich bylo moc, začal zbývající tmavá místa líčit světle. Jen málokdy se Michael ukázal tak, že by byly skvrny patrné.
Fuj, ty kokso.
A tie decká, čo obťažoval z neho museli mať dvojnásobnú traumu.
A k hudbe nie je čo dodať, bol kráľ popu.
Na jaře 1979 měl Michael pád při tanečním tréninku. Zlomil si nos, což vede k první změně... Když už byl nos přeražený, rovnou si Michael řekl o zmenšení, po kterém toužil delší dobu.
26. ledna 1984 je v LA Michael při natáčení reklamy na Pepsi colu těžce popálen. Pyrotechnici nedodrželi bezpečností předpisy, což vedlo k vážným popáleninám na temeni hlavy a v dolní části obličeje. Peníze od pojišťovny pak Michael používá na založení léčebného střediska popálenin.
27. dubna 1984 musí být Michael po komplikacích v léčbě popálenin znovu operován. (V té době pomalu vzniká závislost na lécích proti bolesti, která vyvrcholí v roce 1993 během první žaloby ze zneužití. V roce 1994 se Michael léčí na neznámé klinice.) Je vidět, že se Michaelův nos po nehodě opět změnil. Nos je nesouměrný, z různých stran tak vypadá jinak, a jsou vidět i jizvy na rtech.
lebo bol podla mna dobry spevak aj ked som ho nepocuvala..
aj ked..nikdy ma nezaujimal jeho osobny život a to, čo robi...aj tak celkovo...mna nezaujima kto s kym co robia celebrity...
on umriet mohol..ale pesnicky nikdy "neumru" a ostanu stale v pamati
Druhá foto.. To je z Thriller.. Užasna pesnička samozrejme...
Tretia foto..Katastrofa...Sak ako cernoch bol celkom zlaty..Ale takto sa zhovadit...
Ale tak k inemu sa nevijadrujem... No.. Asi tak..
ale r.i.p Jacko mal si štýl
Media prekrúcajú, že sa dal preoperovať preto, lebo nechcel byť čierny, opak je ale pravda, bojoval za práva čiernych, operovať sa musel keďže mal vitiligo.
Kokotinám, že znásilňoval deti neverím, deti miloval a pár kokotov to využilo.
Michael Jackson bol, je a ešte aj dlho bude obrovská hviezda, jeho piesne som miloval.
Mal svojský štýl, vystupovanie, pre mňa je to Král (zámerne K) POPu, Bulváru a celebrít zároveň.
Bude chýbať..