V poslednej dobe som si začala všímať skupiny ako Limp Bizkit či Linkin Park no a chcela by som vedieť váš názor na kapely čo miešajú do kopy tieto dva úplne odlišné hudobné štýly a vôbec na túto hudbu. Ja osobne mám rada rock a metal, rap moc nemusím aj
@mimon123 rap nemusím, nie preto že je to rap, ale proste preto že väčšina rapu nie je dobrá. samotný žáner zaujímavé nápady má, už len to že primárne nejde o melódiu vokálu, ale o jeho rytmus, je teoreticky skvelý nápad. v praxi málokedy dobre realizovaný.
nu-metal, limp bizkit, linkin park, mám rád.
rapcore tiež.
čo je rapcore? toto:
všimni aké má dokonale presné frázovanie, úctyhodné.
a proste... takúto energiu a takýto drive ničím iným nedosiahneš.
zasa, všímaj presnosť frázovania, toho ako dokonale sedí do rytmu a ako perfektne ho dopĺňa.
Myslím, že v dnešnej dobe bolo len otázkou času, kým vznikol rap-metal... Vývinu a miešaniu žánrov sa nevyhneme Osobne ale skupiny ako Limp Bizkit alebo Linkin Park nepovažujem za metal a ani ich nepočúvam.
A budem sa opakovať asi Xtý krát, že nezáleží na hudobnom štýle ale na tom ako je to dobré! Napríklad Linkin Park sú úplne geniálni.. a podľa mňa miešanie štýlov je super ak to znie dobre
Len tak informatívne!! Ja nikoho neurážam a podľa mňa majú tieto skupiny celkom fajn songy ale je choré miešať rap a metal. Veď to sú dve úplne odlišné veci čo nemajú spolu nič spoločné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
viac ti k tvojim prehlaseniam nepoviem
len kvalitného je toho štrašne málo...
alebo
toto tu uz ako svet dost dlho pozna ako nu-metal prip. crossover. a ano je to sialene O_o
Tychto majstrov ty urazas?!
To spojenie bolo to najlepsie co nam hudobne nebo prinieslo!
nu-metal, limp bizkit, linkin park, mám rád.
rapcore tiež.
čo je rapcore? toto:
všimni aké má dokonale presné frázovanie, úctyhodné.
a proste... takúto energiu a takýto drive ničím iným nedosiahneš.
zasa, všímaj presnosť frázovania, toho ako dokonale sedí do rytmu a ako perfektne ho dopĺňa.
@nobile LP su tiez top! Hlavne starsie veci... Faint to je klasika!
Prave v tomto songu az tak krvopotne nie, ale je to dobry song
A osobne mam rad jeho styl rapu.
Ako napriklad v Remember the name predvadza.
Omnoho sympatickejsie to je, ako ta sucasna priliz "tvrda-hrajuca-sa-na-nieco" tvorba nemeckych, ci cesko/slovenskych takzvanych rapperov
je to jadro mojho hudobneho vkusu by som povedala
O_o hovoríš, že to celkom dobre znie - tak to počúvaj a neodopieraj si hudbu len preto, že to nie je tvoj štýl... že proti prírode
A budem sa opakovať asi Xtý krát, že nezáleží na hudobnom štýle ale na tom ako je to dobré! Napríklad Linkin Park sú úplne geniálni.. a podľa mňa miešanie štýlov je super ak to znie dobre