Mne cudzie narodnosti nevadia pokym sa neseru do vnutropolitickych zalezitosti danej krajiny v ktorej ziju. Vid pojebane SMK, ktore si mysli ze madari su nasa spasa.
Dezo, ja si myslim, ze je fajn ze je vela narodov a narodnosti, aspon je tento svet roznorodejsi, rozne kultury, rozne umenia, rozne veci, co tvoria rozne narody. je to pekne a pestre...
ja som a vzdy som bol za zachovanie narodnej identity kazdeho jedinca... ak nieco nenavidim tak je to pojem "obcan europy" a podobne globalisticke kydy...
Tommyhod - vyslovil si svoj nazor ja ho kvitujem ale tie hrube slova- no tak to si sa prejavil.asi si chcel posobiť doležito no opak je pravdou,zhadzuješ sa na plnej čiare.
Dezo -to že mame rozne narodnosti to urobili ľudia.
predstav si všetkych ľudi v jednom štate,nemal by si kam isť na atraktivnu dovolenku.....
Tomas: jak miernejsie? Chces povedat ze sa mame pchat tym kurvam madarskym do riti? Nie som narodovec, slovensko ma netrapi, ale ked nejaki dement co poriadne ani po slovensky nevie rozpravat nas chce pomadarcovat a vykoristovat tak takeho len dobre nakopat do jeho smradlavej riti..
Keby neni slovakov vtedy pred tisic rokmi, tak madari su obycajni primitivi ktori by si ani rit nevedeli utret a imho by uz davno vykapali..
Je to každého pohlad na svet, niekto ak verí je v pohode ako napr. ten kto založil tuto diskusiu. Ja sa pozerám na stvorenie národov ako na proces bez boha, bez viery, ktorý trval tisícky rokov a dnes je výsledkom toho čo vidíme - madarov, slovákov a tak. Ale to som dal len ako na zastupenie, nie na porovnanie, takže neberte medzi tými dvoma spomenutými nárdomi žiadny zámer...
To že dnes existuju rozne národy len ludom prospieva v ich zájomne konkurencii a pocitu byť lepším ako ten druhý z čoho vychádza výsledný efekt sutaženia a lepších zajtrajškov.. Naprv v minulosti ZSSR - USA. Síce to bolo aj o režime, ale vzájomné súťaženie iba podnietilo na rýchlejší rozvoj vedy techniky no nanešťastie aj tej vojenskej.. ale to je už trochu iná kapitola..
kokos tommy dobre im to tu nandavas to co si odkazal slecinke... inak suhlasim... poznam zopar faj madarov ale tato politika co sa ku nam madari trepu ma sere.
no vďaka od teba si dam povedať ak nijak nedaš.nňa si nezosmiešnil ani neponižil ale seba akuratne.pišeš o sebe že si sexi krasny,no čo už z prazdnej misy .sice povrch može byť hodnotne krasny, ale čo s tym ked možeš zomrieť od hladu.
verim že do dvoch rokov budem matka tak sa s tym nemusiš trapiť,len ti pribudnu vrasky a to predca nechce nik z nas všetkych prispievatelov tychto for.
Slecinka vsak si ty nejaka zakomplexovana krestanska panna ktora fajci kare fararom?
Sakul: A preco so mnou okrem tych 1000 rokov nesuhlasis? Predsa definicia statu je:
"hierarchyicky usporiadany SUVERENNY mocensko riadiaci system atd.."
Suverenny znamena ze ziadna krajina sa nema pravo starat do vnutro politickych zalezitosti inej krajiny a to je to co robia madari a ich kolaboranti SMK..
narody a narodnosti su super..teda hlavne to ze kazdy narod ma vlastnu kulturu a vsetky tie veci jak umenie architektura a to sa mi straaaasne paci a zaujima
no a s tymi madarmi tak to suhlasim..>madarsko ma nejaku slovensku stranu? alebo skoly v ktorych sa uci po slovenksy? maju napisane na muke (alebo hocicom inom) nazvy aj po slovensky? aaa co nazvy dedin a miestprelozene do madarciny? tiez len my mame nazvy skoro od bysrice na juh poprekladane...proste fajn ked chcu nech si tu ziju mne je jedno...ale nech sa ucia po slovensky nech pisu a hovoria po slovensky (bohovsky ma vytoci ked v sturove pocujem pri stanku "prosim,tesik")nech si nerobia ziadne naroky...sak slovaci sa v madarsku ani nepriznavaju k tomu z kade su lebo by nemali vyhody ale by im este horsie bolo a nieto este aby sme nejaku stranu mali tam (no a ta ich garda co si teraz zalozili...slotu na nich poslat !!!!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dezo, ja si myslim, ze je fajn ze je vela narodov a narodnosti, aspon je tento svet roznorodejsi, rozne kultury, rozne umenia, rozne veci, co tvoria rozne narody. je to pekne a pestre...
Dezo -to že mame rozne narodnosti to urobili ľudia.
predstav si všetkych ľudi v jednom štate,nemal by si kam isť na atraktivnu dovolenku.....
Keby neni slovakov vtedy pred tisic rokmi, tak madari su obycajni primitivi ktori by si ani rit nevedeli utret a imho by uz davno vykapali..
To že dnes existuju rozne národy len ludom prospieva v ich zájomne konkurencii a pocitu byť lepším ako ten druhý z čoho vychádza výsledný efekt sutaženia a lepších zajtrajškov.. Naprv v minulosti ZSSR - USA. Síce to bolo aj o režime, ale vzájomné súťaženie iba podnietilo na rýchlejší rozvoj vedy techniky no nanešťastie aj tej vojenskej.. ale to je už trochu iná kapitola..
verim že do dvoch rokov budem matka tak sa s tym nemusiš trapiť,len ti pribudnu vrasky a to predca nechce nik z nas všetkych prispievatelov tychto for.
Sakul: A preco so mnou okrem tych 1000 rokov nesuhlasis? Predsa definicia statu je:
"hierarchyicky usporiadany SUVERENNY mocensko riadiaci system atd.."
Suverenny znamena ze ziadna krajina sa nema pravo starat do vnutro politickych zalezitosti inej krajiny a to je to co robia madari a ich kolaboranti SMK..
no a s tymi madarmi tak to suhlasim..>madarsko ma nejaku slovensku stranu? alebo skoly v ktorych sa uci po slovenksy? maju napisane na muke (alebo hocicom inom) nazvy aj po slovensky? aaa co nazvy dedin a miestprelozene do madarciny? tiez len my mame nazvy skoro od bysrice na juh poprekladane...proste fajn ked chcu nech si tu ziju mne je jedno...ale nech sa ucia po slovensky nech pisu a hovoria po slovensky (bohovsky ma vytoci ked v sturove pocujem pri stanku "prosim,tesik")nech si nerobia ziadne naroky...sak slovaci sa v madarsku ani nepriznavaju k tomu z kade su lebo by nemali vyhody ale by im este horsie bolo a nieto este aby sme nejaku stranu mali tam (no a ta ich garda co si teraz zalozili...slotu na nich poslat !!!!)