ja si myslím to... že starý dobrý LP nikdy neexistovali. vždy to boli LP ktorý miešali všetko do kopy. na tom sa zakladá predsa celý ich hudba. hybrid theory o tom jasne hovorí. kríženie žánrov a kedysi Mike povedal, že v žiadnom prípade sa nechcú škatuľkovať, že sú to a tamto a chcú patriť tam a hentam.
Mimo to si myslím, že keby na požiadavky fanúšikov robili hudbu stále ako na HT boli by už dávno v háji. Boli by stále rovnakí a nepoužiteľný.
Každý album bol iný a smeroval inam. Presne tam kedy práve vtedy chceli.
A thousend suns je znova niečo iné, a to bráni všetkým tým škatuľkovateľom ich niekam strčiť a hovoriť "Ah toto je podobné tomu čo urobili vtedy... a toto je na jedno kopyto..." a to sa mi na nich neuveriteľne páči.
hrozne ma to sklamalo.. chápem že chcú experimentovať, to sa veľmi cení, ale z tohto cd si zapamätám tak 2pesnčky a tým to končí...zbytok u mňa nepočúvateľný..
LP je vždy iný ako tu bolo spomenuté nemám rád keď niekto povie a oni sú hen taký prečo sú práve teraz zase taký? .. prečo hrajú to keď oný majú štýl jak hento? ... oni majú a vždy budú mať vlastný štýl a aj keby maly raz rockovú raz jazzovu a raz hip-hopovu pieseň stále to je LP a preto ich mám tak rád a ten koment čo trepe že BT spopovel možno hej ale stále sú piesne dobré ... môj názor kľudne majte iný MVP
Album je na prvý pohľad veľmi prvoplánový a narýchlo vydaný.... preto je tam počuť tak veľa klišé a už niekomu možno známych hlasových emulátorov, občas vykradnuté "sounds of ladytron", africké a indické rytmy,"spíč" od Oppenheimera, ale najhlavnejším mínusom,že celý album znie strašne jednoliato. Nie je tam počuť nápady ako pri predošlých albumoch. Myslím,že LP boli k tomuto kroku managersky dotlačení a preto od nich ani nečakájte nejaký prevratný výkon. Nebola to revolúcia ako sľubovali, ale Mattafix, aj keď Marlon Roudette nepotrebuje k tomu Chestera a Mikea.
Napriek tomu, ak si porovnám keď som počul "The Catalyst" v rádiovej premiére a neskôr aj s videoklipom tak uznávam,že sa mi páčil o dosť viac. počítam,že LP dosiahnu úspech spôsobený možno len vizuálom.
@hnisavica aaa ver že si ho kúpim mám v pláne už i peniažky sa nakotúľali nemôžem pretrhnúť reťaz všetkých originál albumov od LP to čo by bola za planá rebélia?
ak by stale robili to iste tak by to omrzelo nielen ich ale hlavne fanusikov...casy HT su uz davno za nami ... Meteoru kritizovali zato ze je podobna HT ... MTM zas zato ze to uz nieje ako HT a Meteora ... ATS zas kritizuju za to ze ma s nimi malo spolocneho... oni sa tiez vyvijaju a komu sa to nepaci tak nech to proste nepocuva ... samozrejme ze gitary tam chybaju aj mne ale nadej zomiera posledna ... ved teraz budu live koncerty a vacsina z nich hra na gitare takze pravdepodobne to bude v rockovejsom style ako je samotny album
@level k tvojim teoriam sa radsej vyjadrovat nebudem pretoze je to len asi tvoja fantazia co to pisala
@insomnya akoze co si chcela povedat tym ze to nieje LP ? je to stale to LP lenze uz dospeli a snazia sa robit nieco nove
rozhodne tvoria niečo iné ako predtým... a mne osobne sa to vôbec nepáči... začiatky kapiel sú vždy najlepšie, potom sa to pohnojí a tak je to so všetkými (takmer)
@32@rado93 Nie, to som nechceLA povedať. ChceL som tým povedať, že posledné dva albumy sa odlišujú od prvých dvoch. Už to nie je ten Linkin Park, čo býval kedysi. "Starý" Linkin Park znel inak.
Album je ako uz niektory povedali uplne iny ako HT, Meteora a MTM a v tom je uz len originalny vela ludom sa nepáči ale musite si ho pustit od zaciatku po koniec ako celok a potom uvidite co vnom je musite si vsimnut to vnutro tie texty a potom zistite ze je to skvely album aj ked mozno nie najlepsi ale urcite lepsi podla mna ako MTM
@rado93 Ak si si všimol tak som tam zakomponoval slová ako "boli k tomuto kroku managersky dotlačení" na ich obhajobu. Ale inak nenazval by som to fantázia, ale tzv. vlastný názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Mimo to si myslím, že keby na požiadavky fanúšikov robili hudbu stále ako na HT boli by už dávno v háji. Boli by stále rovnakí a nepoužiteľný.
Každý album bol iný a smeroval inam. Presne tam kedy práve vtedy chceli.
A thousend suns je znova niečo iné, a to bráni všetkým tým škatuľkovateľom ich niekam strčiť a hovoriť "Ah toto je podobné tomu čo urobili vtedy... a toto je na jedno kopyto..." a to sa mi na nich neuveriteľne páči.
aj billy talent s posledným albumom spopoveli :´(
staré boli lepšie
skomerčneli
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
Napriek tomu, ak si porovnám keď som počul "The Catalyst" v rádiovej premiére a neskôr aj s videoklipom tak uznávam,že sa mi páčil o dosť viac. počítam,že LP dosiahnu úspech spôsobený možno len vizuálom.
@level k tvojim teoriam sa radsej vyjadrovat nebudem pretoze je to len asi tvoja fantazia co to pisala
@insomnya akoze co si chcela povedat tym ze to nieje LP ? je to stale to LP lenze uz dospeli a snazia sa robit nieco nove
a je pravda, že je o niečom inom ako tie predchádzajúce...