Disniey ?? to som nezaregistrovala .. zatiaľ som videla len takú reklamu že dom Ťa čaká láska a poom že TV DOMA ale disney je len JETIX premenovaný nie ?? čiže to budú tie in kraviny - H20, hannah montana, HSM a ešte čo .. (mám prehľad .. moje sestrenica patrí k ich vyznávačom predstiera že je morská panna
neidel.. a ani neuvidim. akosi ma rozpravky nechytaju.. uz davno xD .. akurat tak tie zabavne.. komedialne.. na pokracovanie.. a svetozname xD .. Ice Age a tak xD ... ale na Dysnejovkách už neletím.. no ak to je len premenovaný Jetix.. nič moc xD .. keď som bol manší tak som tam kukal WITCH xD ... ale .. to ma už prešlo.. dávno
tak ak tam bubu tie disneyovske hovadiny tak to pozerat nebudem. ale mam rada tu candy z phiniasa a pherba. ze: mami phinias a pherb nam zase lezu do titulku. no a tam sa to aj konci
presnejšie Disney mal 74% podiel v Jetixe, teraz nedávno kúpil až 97% akcií Jetixu, takže názov bude Disney Channel od 19. septembra 2009, a budú tam len disneyovky, takže odpad čo chodí na jetixe už zrejme na DC chodiť nebude... len toľko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Aj tak tam bude taky isty odpad, ako na jetixe a ja to kukat nebudem xD
a čo sa týka disney filmy sú tam coooool