Ahoj, len tak pre zaujímavosť aký máte názor na One Direction, Justin Bieber, a pod. ... ? Teraz sa o nich dosť často píše, aj niektoré moje kamarátky sú do nich blázon, ale no ja nwm, mne sa to zdá ... Tak len ma tak zaujíma aký názor na to (1D,...) ma
Ja som počúvala backstreet boys ked som bola malá aj ked blázon som do nich nebola takže celkom chápem ich popularitu ale už som z toho vyrástla Stále lepšie ked toto počúvajú štrnástky ako rytmusa a podobne, oni aspoň nemajú vulgárne texty.
poznám pár songov aj od Justina, aj od 1D a to mi stačí na to, aby som povedala, že ich hudba ma absolútne neoslovila, skôr odradila... a texty tak isto.... nič pre mňa, sú až príliš ... ehm... sladkí O.o .... ale nemám potrebu ich hejtovať, alebo odsudzovať tých, ktorí ich počúvajú. každému sa páči niečo iné. a zato, že ja ich fakt nemusím, nebudem o nich hovoriť, že sú odpad. peace...
nie som nejaký extra hater, ale sú to priteplení debilkovia...kvôli takým sráčom by som vrátil naspäť to, aby šli chlapci po 18 na vojnu...ako tí mi konkrétne nevadia, ale skôr tí buzíci ktorých stretávam v meste atd ...oni sú natoľko sprostí, že kopírujú všetko...snáď aj reakcie a správanie
niektoré pesničky od 1D sa mi páčia... podľa mňa sú v pohode.... od Biebera som toho počula malo... jeho nejako nemusim ale neprechovavam k nemu žiadnu nenavisť. je to zbytočne....
nemám rada ani 1D ani Justina, no nie som hater, pretože obaja si museli toto všetko poriadne vydrieť, aj keď justin v poslednej dobe robí hlúposti, myslím si že by to nikto nemal riešiť, veď aj tak ho najlepšie poznajú jeho kamaráti a rodina, a bola som, teda musela som ísť so sestrou na koncert justina aj 1D a myslela som si že Justin, pane bože, to bude, myslela som si že nevie spievať a podobne, že tam budú samé 15tky, bla, bla, bla, ale bola som úplne prekvapená, skvelo spieva a ako tancuje fuuuuuhaaaa koncert ma strašne bavil a 1D.. noo. nemám proti ním tiež nič ale koncert ma vôbec nebavil, odpočítavala som minúty do konca, žiadna šou ani nič podobné, škoda
a ešte, v mojom okolí nepoznám žiadne fanúšičky kt. majú 10-15, ale také že 18,19,20.. takže s tým že mokré 13tky, by som asi prestala, a všetky majú priateľov
» www.facebook.com/groups/21447093... Baby tu nájdete doplnky, bižu ,veci pre Beliebers a Directioners Na želanie objednávam z Ebay zoženiem takmer všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A stále lepšie ako puskailer a máziková
A od Justina mam rada Boyfriend.
nemám ich prosto rád, nepáči sa mi tá hudba a ľudia ktorí to v okolí počúvajú buď retardovaní boli, alebo sú už teraz, takže tak
a nič si o nich nemyslím. proste robia to, čo ich baví/z čoho majú peniaze/čo od nich svet chce.
skoro...
ale skoro úplne
A majú sexy british accent.
A som presvedčená, že Harry a Louis sú gayi. Ale Harry sa prizná prvý
majú hlásky ako buzny
čiže niečo pre 10-14 ročné slečny.... dúfam, že z toho čo najskôr vyrastú
@fame nie je treba, je to to isté
@cathy za "gayi" ...slovencinarka by mala radost
@kuvincik ty si este tiez nevyrastla moja ked generalizujes ako original homofobna cuza
@mm47 neviem ako ma vyzerat homo hudba prepac, mna irituje tvoje zmyslanie,zovseobecnovanie,nenavist a homofobia ...kazdy mame nieco
@modrookychlapcek spravny pristup
Baby tu nájdete doplnky, bižu ,veci pre Beliebers a Directioners Na želanie objednávam z Ebay zoženiem takmer všetko