V živote som od nich žiadnu pesničku nepočula, viem len že je to partia 5-6 chalanov, klasický boyband čo vyhral tuším britskú talentovú súťaž a sú pre strojčekovú generáciu to, čo kedysi Tokio Hotel, predtým Blue, predtým Backstreat Boys a ďalších x kapiel ktoré nejakú dobu fungujú ale nakoniec zapadnú prachom.
Ale nevidela som od nich žiadne hlúpe vyhlásenia a kecy ako vidím furt od Biebra, tak whatever...
Len by mohli niektoré tie fanúšičky vyrásť lebo sa vedia správať ako priplesknuté ale to už k tomu asi aj patrí trošku
Neznááášam niektoré fanatické directionerky, napríklad aj tú holku, ktorá zabila svojho, podotýkam nevinného psa, len preto, že jej 1D neodpísali... kde to žijeeme??? Však oni majú aj iné starosti a nie sedieť na twitterom a FB :/ takže mne skôr vadia práve tie je*nuté direction fanynky
@kittyboo , @luxie však som tu teraz napísala, že mne skôr vadia tie je*bnuté fanynkyyyyy... joooj, neviete pochopiť vetu či čo??? aj ten blog bol kvôli tým ich fanynkám a akoby som nevedela, že čo sa okolo nich deje keď sú všade???????? V-Š-A-D-E ??????
@sarita621 zaujímavé, že na to že sú všade nemám taký prehľad
moc to riešiš, vyrastú z toho detiská a len sa budú smiať aké boli zblbnuté chlapcami z plagátu
@luxie no však je všeobecne známe, že som závislá na hudbe a tak mám prehľad o všetkom a aj o tých interprétoch, skupinách, čo nemám rada Pre mňa to je len plus, že poznám aj svoje "nepriateľské" osoby ne? P.S. Priateľov si drž pri sebe, no nepriateľov ešte bližšie.... (a neviem, kde som to počula,. ale mám pocit, že niečo na tom bude!)
Hmmm, ešte chcem dodať, že som počula od 1D obidve albumy aj Up all night aj Take me home, takže nikdy by som neskritizovala niečo, ked nemam o tom dostatočný preehlad ale nekritizujem ich... možno len v tom, že proste ich nepovažujem za plnohodnotných hudobníkov, ale niektoré piesne sa mi páčia (a áno, hrozné priznanie ale je to tak :/ ) Kritizujeem len tie fanynky, ktoré už presahujú hranice normálneho správania...
kapela stvorená na to, aby mali 13tky čomu fanynkovať. To predsa patrí k tomu veku a asi v každom období existuje kapela tohto typu, ktorú majú nutkanie všetci hate-ovať, ale myslím si, že to patrí k dospievaniu...
Osobne nevidím dôvod, prečo by som ich ja mala nejako riešiť, keďže nepatrím do ich cieľovej vekovej kategórie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale nevidela som od nich žiadne hlúpe vyhlásenia a kecy ako vidím furt od Biebra, tak whatever...
Len by mohli niektoré tie fanúšičky vyrásť lebo sa vedia správať ako priplesknuté ale to už k tomu asi aj patrí trošku
» en.wikipedia.org/wiki/Roulette_(...
moc to riešiš, vyrastú z toho detiská a len sa budú smiať aké boli zblbnuté chlapcami z plagátu
Osobne nevidím dôvod, prečo by som ich ja mala nejako riešiť, keďže nepatrím do ich cieľovej vekovej kategórie...
zato mi vadia ich fanatickí uznávači aj hateri.
Ale zas si nie som istá, či je to od nich