No, akože nikdy nepochopím prečo sa ľudia boja myšiek a potkanov ? Ja doma chovám šesť potkanov a keĎ to niekomu poviem, pozerá sa na mňa ako na blázna.. Aký máte vy názor na tie malé tvoríky ? Ja ich milujem !
Mám dvoch, momentálne sú v takej provizórnej klietke, ale ešte tento týždeň plánujem objednať 3 poschodovú klietku a prerobiť im ju tak, aby mohli v pokoji liezť, behať, skákať,.....
ja ich mam tiez rada a podla mna su to zlate zvieratka ale u mna to je u drobnej zvery vseobecne tak druhych co sa ich boja, alebo maju k nim odpor nejdem za to nijak ubijat...ale rada tymito temami drazdim kamaratku uz len ked jej spomeniem slovo "mys" zacina byt jak paralizovana..
máme jednáho, zo začiatku som sa ho strašne bála, no teraz v lete ho budeme mať 2 roky a už v pohode chodí nám po izbe, berieme ho do obývky jak na vychádzku a niekedy ide aj s bratom vo vačku von
potkaníkovia sú podľa mňa strašne super, akurát jedného chcem a prisahám, že keď sa mi konečne podarí odsťahovať z domu, tak na byte jedného budem mať.
mám z nich panický strach, keď nejakého vidím ( je jedno či ide o potkana alebo myš) tak sa rozplačem, rozklepem, tlak sa mi 15krát zvýši a neviem čo so sebou...
tam moja ma furt sere, uz mi rozkusala vsetky kable, gombiky z ovladacov, ceruzky, mys k pocitacu, zuvacky, strunu na gitare, knihy, a uz ani neviem co...ale nedam na nu dopustit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
. . . ale, oblubene domace zvieratka na Lunik-u IX
» www.birdz.sk/grupa/474/...
Držte ma !!!!
Skús sa vžiť do toho potkana..
tak týmto si ma dostala zlaté
ja proti nim nič nemám, také malé podarené zvieratká
nebojím sa ani pavúkov.. (raz som mala takého 1,5cm na ruke aj keď som bola v dobrej nálade.. ale bol to riadny adrenalín )
su to kamosi
potkany sú zlaté.nechápem, prečo sa ich moja mama bojí