HAARP nie je blbosť sidli na aliaške...... praskovaním chcú vraj zmeniť správanie ludí a ako vidím na viacerích to učinkuje vo svete sa dejú veci o ktorých ludia nemajú ani potuchy........ved amerika riadi cely svet aj media aj na čele s tou drbnutou EU
@sob3k nieje na to potrebné až tolko energie... blbá fyzika zo zakladnej školy... rezonancia? a vlastná frekvencia predmetov? stačí na to velmi málo energie... niečo podobné je že kedysi pešie vojská po mostoch zásadne nepochodovali, (nemyli synchronizovaný krok,) pretože ak by sa vlastná frekvencia mostu blížila frekvencií ich kroku, most by sa zrútil... podobné srandy zažívajú sústružníci frézari horizontkári ked je frekvencia otáčok podobná vlastnej frekvencií obrobku tak to aj pri minimálnej energií trhá aj niekolko desiatok centimetrov hrubú masívnu oceľ... čiže netreba na to až tolko energie ako si myslíš...
@sitnxan Dufam, ze si si vedomi toho, ze taka litosfericka doska vazi radovo 10 na 20tu kil Tam by aj velmi malo bolo velmi vela energie, navyse mas tam obrovsky odpor povrchu, frekvencia pohybu litosferickej dosky je fakt minimalna atd. atd.
Globálne otepľovanie nie je kravina, len niektorí ľudia to zveličujú a dramatizujú. Ale ono sa to naozaj deje, od kedy vznikla Zem. Od vtedy sa Zem postupne otepľuje, no ľudskou činnosťou sa tento proces značne zrýchlil. Takže vlastnou hlúposťou si spôsobíme smrť
ak myslíš chemtrails tak neviem, ale videl som ich na SK a aj tuto v škótsku ich hocikedy vidím na oblohe. nech mi nikto nehovorí že normálne lietadlá robia hentie mriežky na oblohe ktoré zostanú niekolko hodín. taktiež nemám vedomosť o tom že letecký benzín obsahuje ťažké kovy, ktorých prítomnosť bola potvrdená v chemtrails. myslím si že je to proste ťah ako sú aj rôzne látky pridávané do potravín, aby ludia neboli príliš zdraví, bo lieky sa musia predávať, a platy v phrarma spoločnostiach sú niekolkonásobne vyššie ako hocikde inde
hej.. chemtrails, ako pise @sqash .. Podla mna je to biznis farmaceutickych spolocnosti. Je to tu na Slovensku ale ako je davno zname, na Slovensku su aj dementni ignoranti. Takze zasa raz len nevidia dalej od vlastneho nosa.
Dnes rano som sa pobavila, v Bratislave TAJNE testovali VAKCINU na alzheimra a sme doma. 300ks. To je fantastický biznis. A to sa to este len rozhybe..
Kamos volal na letectvo a pytal sa na lietadlo co mu letelo nad hlavou a nechavalo stopy. V danom sektore vtedy nemalo letiet vobec NIC.
Kazdopadne.Spolocnost nepotrebuje ludi co rozmyslaju.Potrebuje vyrobne faktory (ako nazyvaju v ekonomike ludi..) a nie dlhovekych zdravych ludi na dochodku co *vyzieraju* statnu (ha-ha) kasu..Preto sa nachadzaju v potravina rozne emulgatory. Ano, skodlive su len niektore, ale preco su prave tie pritomne skoro v kazdej sunke (hladala som taku co nemala, odisla som s dlhym nosom) syre, praskovej polievke, chlebe...? Pretoze: BIZNIS.
Nechce sa mi velmi verit, ze hlinik v atmosfere zabrani globalnemu oteplovaniu.. co je zasa len blud, je to prirodzeny kolobeh zeme(a ze ti zbohatlici tomu veria sa mi uz duplom verit nechce). doba ladova,doba medziladova, atd.
A HAARP.. Tesla bol genius, co si uz v roku 1890 pustal lodicku na dialkove ovladanie... a nie je na to treba vela energie, vratte sa spat do skoly..
inak, nerobte z toho vedu, zakladne schemy na emp a herf zbrane su volne dostupne na internete aj s kompletnym manualom ako to poskladat, kazdy trochu zdatnejsi elektrotechnik (t.j. Kto vie letovat podla papiera) si to dokaze postavit doma sam.. Nieje to ziadna sila ako vo filmoch, ze desiatky metrov z pristroja o velkosti fenu, je to len na potvrdenie teorie v praxi, ale na tych par desiatok mm to funguje.. Pokial by sa vsak schema prerobila, (co tiez by mal zvladnut kazdy maturant elektrotechnik, keby studoval poriadne, a nie jak flakac), tak nieje problem zvatsit dosah na desiatky cm az do metra.. A v pripade ze nemate hlboko do vrecka, tak aj na par metrov (ale to uz to radsej nenoste v rukach, to by ste museli byt aspon hulk )
Chemtrails = kravina na ntú.....Ľutujem tých ľudí, ktorý v to veria. Predsa kondenzačné čiary sú na oblohe tak dlho, aká vysoká je vlhkosť v atmosfére. Čiže nízka vlhkosť = čiary rýchlo zmiznú, vysoká vlhkosť = nemiznú aj hodiny. Pred 2 týždňami bola vlhkosť vo výške nad cca 7 km len 1%, a vtedy čiary mizli okamžite. Takže netreba veriť každej somarine.
@eneshe Ja som sa to nenaučil v škole, to len tak pre info Je to jednoduchá fyzika, kto sa v nej aspoň trošku vyzná, tak nemôže veriť v takéto somariny. A ako vieme, fyzika nikdy neklame
@shooty tak potom by si mal poznat aj princip akcie a reakcie.. HAARP zabezpecuje kolunikaciu medzi ponorkami pricom sa vysiela do atmosfery energia..a pocasie je nevyspytatelne, pre ludi prilis zlozite a komplexne. Radi sa miesame do veci co nepozname, nedokazeme poriadne odhadnut..A viacere *nevinne* pokusy uz skoncili tragicky..aj ked koli vedlajsim ucinkom.
Ja osobne ale neverim ze HAARP sluzi len na toto. Alebo ze na webe len tak najdes kompletne schemy.. Co myslis, pre co skoncil Tesla tak ako skoncil? On mrtvy,hotelova izba zdemolovana.. A vyskumy nikde? Bol na svoju dobu prilis popredu.. Tak ako aj zopar inych vedcov, co vymysleli nieco nevinne co sa v rukach ludi menilo na nebezpecne..Never vsetkemu co tlacia do ludi, vedz ze je to aspon desatkrat horsie ako sa zda ze to je...
hadam si nemyslíte, že ked kdesi zavolate na letectvo tak vám povedia hej ano mi chemikalie vypúštane aby ludia boli sprosty odporúčam vam prečítat si toto: » infobezcenzury.weebly.com/chemtrails.html...
@eneshe Ja počasie práveže poznám a zaujímam sa o neho, preto sa do neho aj miešam. Ja tu "nemudrujem" len tak aby som bol zaujímavý. Píšem tu len fyzikou podložené fakty. Chemtrails nie je nijako podložené, je to len ľudský výmysel, ktorému veria len naivný ľudia. Ale na túto tému by sa dalo strašne dlho debatovať, a to sa mi fakt nechce, lebo aj tak to nikam nepovedie.
P.S.: Ja neverím ničomu čo tlačia do ľudí. Mám predsa vlastný rozum a mám aj vlastný názor, ktorý som tu momentálne vyjadril.
@shooty tak myslim ze vies ze nie vsetko co sa pocasia tyka je dokonale zmapovane a su tam medzery, inak by sme si vedeli vysvetlit doteraz nevysvetlitelne zvraty v pocasi.. Snazim sa teda len povedat, ze nasa cinnost na tejto planete moze mat katastrofalne nasledky..
A suhlasim, dalo by sa na tuto temu debatovat dlhe hodiny a k nicomu by sme neprisli. Ohladne Chemtrails, nie je to fakt, to viem. Nemyslim, ze by som sa mohla nazvat naivnou-beriem do uvahy vsetky moznosti. A tym, ze to nebolo nijak vyvratene, tym to pre mna stale zostava ako moznost, ako znova zarabat na ludoch, nikdy nekonciaci kolobeh..
@estersvk ak si si to co som napisala precitala, urcite si sa dozvedela to, ze kamos volal kamaratovi co tam pracoval a dozvedel sa to co som pisala. A nie nieco konkretne o chemtrails. Oni o tom lietadle nevedeli proste NIC, prakticky neexistovalo.
A pochybujem, ze napr. mne by povedali nieco na letectve na to nemam znamosti.
ludia čo pracovali a pracujú v letectve su viazany mlčanlivosťou takže ak sa tam nejaké veci dejú tak určite to nemôžu nikomu povedať ani rodine........ lebo ked sa niečo tajné vo svete deje určite to nemôžu vytrubovať každému........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Praskovanie... Kto vie, i ked tomu skor neverim... Vo vzduchu je sajrajtu dost aj bez toho, tak naco by minali peniaze?
Dnes rano som sa pobavila, v Bratislave TAJNE testovali VAKCINU na alzheimra a sme doma. 300ks. To je fantastický biznis. A to sa to este len rozhybe..
Kamos volal na letectvo a pytal sa na lietadlo co mu letelo nad hlavou a nechavalo stopy. V danom sektore vtedy nemalo letiet vobec NIC.
Kazdopadne.Spolocnost nepotrebuje ludi co rozmyslaju.Potrebuje vyrobne faktory (ako nazyvaju v ekonomike ludi..) a nie dlhovekych zdravych ludi na dochodku co *vyzieraju* statnu (ha-ha) kasu..Preto sa nachadzaju v potravina rozne emulgatory. Ano, skodlive su len niektore, ale preco su prave tie pritomne skoro v kazdej sunke (hladala som taku co nemala, odisla som s dlhym nosom) syre, praskovej polievke, chlebe...? Pretoze: BIZNIS.
Nechce sa mi velmi verit, ze hlinik v atmosfere zabrani globalnemu oteplovaniu.. co je zasa len blud, je to prirodzeny kolobeh zeme(a ze ti zbohatlici tomu veria sa mi uz duplom verit nechce). doba ladova,doba medziladova, atd.
A HAARP.. Tesla bol genius, co si uz v roku 1890 pustal lodicku na dialkove ovladanie... a nie je na to treba vela energie, vratte sa spat do skoly..
Na zakladateľku
@tasha5
Ale kdeže.
ja verim len tomu, ze tvoja babka sakuje moj dick lepsie jak tvoja mamka
@antifunebracka incestny mindfuck...
@shooty a ty never vsetkemu co ucia v skole.. Biznis je o inom, nezalezi na zdravi ci na jedincoch
Ja osobne ale neverim ze HAARP sluzi len na toto. Alebo ze na webe len tak najdes kompletne schemy.. Co myslis, pre co skoncil Tesla tak ako skoncil? On mrtvy,hotelova izba zdemolovana.. A vyskumy nikde? Bol na svoju dobu prilis popredu.. Tak ako aj zopar inych vedcov, co vymysleli nieco nevinne co sa v rukach ludi menilo na nebezpecne..Never vsetkemu co tlacia do ludi, vedz ze je to aspon desatkrat horsie ako sa zda ze to je...
P.S.: Ja neverím ničomu čo tlačia do ľudí. Mám predsa vlastný rozum a mám aj vlastný názor, ktorý som tu momentálne vyjadril.
A suhlasim, dalo by sa na tuto temu debatovat dlhe hodiny a k nicomu by sme neprisli. Ohladne Chemtrails, nie je to fakt, to viem. Nemyslim, ze by som sa mohla nazvat naivnou-beriem do uvahy vsetky moznosti. A tym, ze to nebolo nijak vyvratene, tym to pre mna stale zostava ako moznost, ako znova zarabat na ludoch, nikdy nekonciaci kolobeh..
@estersvk ak si si to co som napisala precitala, urcite si sa dozvedela to, ze kamos volal kamaratovi co tam pracoval a dozvedel sa to co som pisala. A nie nieco konkretne o chemtrails. Oni o tom lietadle nevedeli proste NIC, prakticky neexistovalo.
A pochybujem, ze napr. mne by povedali nieco na letectve na to nemam znamosti.