Množstvo mužov sa otáča za ženami s umelými vlasmi, mihalnicami či prsiami. Často sa tieto príčesky nedaju rozoznať od pravých vlasov. Mojim názorom je, že pokiaľ to vyzerá prirodzene (čiže farba príčeskov je kompatibilná s natural vlasmi) tak nech si to
takto.... 98% príčeskov je hnus, človek to vidí na metre že je to čosi uplne iné ako vlasy danej slečny... +85% si príčesky nevie poriadne dávať na gebulu....
ja si raz kúpim príčesky z ľudských vlasov... vyzerá to temer na nerozoznanie... a splním si detský sen dlhých hustých vlasov
@dominica16 tak ak by to malo vyzerať takto, tak to teda ďakujem pekne ja som mala príčesky na sestrinej stužkoveja bolo to fajn keďže nemám vlasy krepaté ako slečna na fotke a taktiež nechápem ako je možné, že predávaju až také dlhé príčesky .. ja som to mala len po moje posledné rebierko !
@tanecnica002 jo, niekedy to dobre vyzerá ale toto a to som už videla veľa krát, chce sa mi z toho plakať. Mám chuť potom ľuďom chodiť do bytov čistiť zrkadlá, lebo toto si triezvy človek na seba dať nemôže.
videla som také, čo boli na nerozoznanie (alebo aspoň by si to človek nevšimol, pokiaľ by o tom nevedel) a videla som také, kde to bolo očividné (v rôznych stupňoch príšernosti)
Čo ja viem .mám dlhé vlasy dosť takže to nepotrebujem ale keby som si ich dala tak by som sa bála ,že mi ich frajer nahmatá a pomyslí si, že mám na hlave nejaké výrastky alebo, že mi ich pri sexe vytrhne kopec situácii mi napadá
@lawey .. toľko ľudí mi hovorilo ako možem vyhadzovať peniaze za gélové nechty .. ako to neprirodzene vyzerá a každému jednému som musela vysvetľovať že su to moje nechty a ten "gélový efekt" tomu sa hovorí kvalitný lak .. a čiže nie každé vlasy vyzerajuce umelo, su umelé .. tam ide potom o poškodenie diabolskou elektronikou
gelove nechty vyzeraju neprirodzene ked vam ich robi nejaka dilina alebo maju polmetra a su zastuhane do obdlznika. mne sa nikdy nestlo ze by mal nejake vyrady voci nim.
a tieto pricesky vacsinou to je nechutne ale kazdy nech si dava co chce, pomyslim si iba ze to je spatne ale nebudem sa nad tym viac zamyslat
ale nedala by som si to na hlavu, lebo s umelými vlasmi by som mala určite stále pocit, že to každý vidí, že je to umelé a čo sa prírodného vlasu na takéto účely týka tak neviem....ale príde mi dosť nechutné nosiť na hlave cudzie vlasy...
Na niektorých je to úplne super pretože si to tam aj správne upevnia a aj že im to farebne ladí ...ale niektoré ako by im krava požuvala a potom si to nastokli na hlavu... :/ čo už, nemam rada ak niečo nie je prirodzené, a príčesky su toho prikladom
@1adusqa1 dala som do google "príčesky" a čakala som kedy zbadám obrázok na ktorom to bude vyrezať presne ako na nej. Prepáč, že som natrafila práve na ňu ale ona je podľa mňa ten pravý príklad, a mal by jej to niekto povedať. Vyzerá to fakt zle :/
@dominica16 jasné ja som ju dlhšiu dobu nevidela predtým mala krásne blond vlasy ... a ked som ju zbadala s tmavými skoro som odpadla ... a ja že jej aké máš dlhé vlasy chytím to .. a prisahám bohu bolo to ako obsratý mačací chvost ... neviem či sa o to treba nejako špeciálne starť ale poznám viac osob ktoré maju clipy a na dotyk to je ozaj nechutné ako nejaké dredy.. v duchu ďakujem že svoje vlasy mám po pás a nepotrebujem si obkvačkávať kadejakými umelinami
Kamarátka má príčesky z ľudských vlasov- má to na nerozoznanie od vlastných a vyzerá to fakt super keby mi neukázala klipy a nevidela som jej vlasy predtým,tak neuverím že to nemá vlastné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
tak nech sa nato radšej ... Ale keď nevidno čo je príčesok a čo vlasy, no problem
ja si raz kúpim príčesky z ľudských vlasov... vyzerá to temer na nerozoznanie... a splním si detský sen dlhých hustých vlasov
Žiaľ, tá druhá kategória je početnejšia.
a tieto pricesky vacsinou to je nechutne ale kazdy nech si dava co chce, pomyslim si iba ze to je spatne ale nebudem sa nad tym viac zamyslat
ale nedala by som si to na hlavu, lebo s umelými vlasmi by som mala určite stále pocit, že to každý vidí, že je to umelé a čo sa prírodného vlasu na takéto účely týka tak neviem....ale príde mi dosť nechutné nosiť na hlave cudzie vlasy...
ked vidno, ze ma niekto clipy, tak si poviem lol a idem dalej so svojim zivotom