Čo si myslíte o prístupe vysokoškolsky vzdelaných vyučujúcich k študentom?
Ja si myslím, že mnohí k nám na škole pristupovali veľmi povýšenecky a nekompetentne na to, aké mali práva. Samozrejme sa našli aj v pohode vyučujúci, na hodiny ktorých som chodila s radosťou. Situácia na vysokej škole je však vo všeobecnosti dosť o hovne
rob ako uznas za vhodne. ja som prave skoncila uspesne druhy a som rada ze to mam za sebou lebo pristup ucitelov mi pekne cical krev... niektori boli vsak vcelku fajn.
nemam rad, ked niekto hovori, aki su vsetci vysokoskolski ucitelia namysleni, arogantni, zli, obmedzeni, bla bla bla, ja poznam niekolko naozaj perfektnych vyucujucich, ktori by sa aj roztrhali, len aby v studentoch nieco dobre zanechali
zaujimave je, ze ono to povysovanie mali ucitelia len na zakladnej skole..teda podla toho co som ja 8 rokov zazival na zakladke.. a to pritom neboli vysokoskolsky vzdelani..
Áno, narazila som už aj na takých, čo mali o sebe predstavu že my študenti, sme len biedni červi čo si nezaslúžia ich pozornosť, ale našla som už aj takých, čo sa fakt snažili naučiť, boli ochotní a priateľskí a podobne...
A platí to o ZŠ, SŠ aj VŠ...
Škoda len, že tých vynikajúcich je naozaj málo, o to viac si ich potom vážim...
A potom je tretia kategória - takí čo ich to nebaví, nesnažia sa o nič ale ani ťa nepokladajú za kreténa s ktorým sa rozprávať je pod ich úroveň... tých je asi najviac...
hm, čo sa týka vysokých škôl, všimnite si, že na vyučovanie od malých zasranov po puberťákov potrebujete pedagogickú prípravu, ale na učenie na výške vám stačí pôsobenie na fakulte...a podľa toho to aj vyzerá, často vás učia kapacity, čo napísali X kníh, ale písať ani rozprávať nevedia a ich prístup k vám je viac ako mizerný...česť výnimkám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale zvažujem po prvom roku odísť do ČIECH... už len kvoli urovni a moznostiach studia
teraz uz ano.. ale tam kde som chodil teda vysoku isto nemali
A platí to o ZŠ, SŠ aj VŠ...
Škoda len, že tých vynikajúcich je naozaj málo, o to viac si ich potom vážim...
A potom je tretia kategória - takí čo ich to nebaví, nesnažia sa o nič ale ani ťa nepokladajú za kreténa s ktorým sa rozprávať je pod ich úroveň... tých je asi najviac...