neriesim...nechapem preco niektori ludia ocakavaju, ze inych hned zaskatulkujem, lebo chcu vediet co si o nich myslim...jedine co si myslim je, ze ked uz raz nie si niekomu sympaticky/a je to jedno ci si punkac alebo raper alebo "janeviemco"...
urcite si o nich nemyslim nic zle skor naopak, mam mnoho kamaratov ktory su punkaci alebo punkacky, a to su fakt spravni ludia, ktori vedia co chcu punk ma strasne peknu podstatu a aj jeho myslienky su pekne milujem punkove kluby a koncerty proste je tam strasne uzastna atmosfera, ti ludia si ziju svoj zivot a maju vlastne pravidla ktorymi sa riadia a to sa mi na tom paci
su uplne obycajny ludiaa ako ini iba maju svoj styl svoje zasady svoju hudbu a svoju modu... Nechapem preco robia vyhradi proti nim niektori... Punkacov co znam su moji fakt uzastni kamarati
ludia ci uz ti ktori pocuvaju punk, rock, metal abo hocico ine su normalni ludia... medzi vsetkymi sa najde nejaky debil a aj normalni ludia su medzi nimi.... takze neriesim co kto pocuva pokial mi nejde na nervy...
neveim...nemam rada 13-rocne deti v kanadach, ktore sa tvaria, ze im patri svet...proti pravym starym dobrym punkacom nemam nic...stary punk mam rada(Clash, Ramones) ale punkerka teda nie som
ja pocuvam punk uz okolo desat rokov,problem je ze niektori tzv.punkeri si myslia ze punk je o tom mat co najvacsie ciro a pit v parku čučo,ja punk nevnimam ako modu ale ako zivotny postoj.a nemusim kapely typu exploited to neni punk
jeeej... thak to vidim ze je tu kopa spravnych ludi...
@8 tak s tebou plne suhlasim tak by to malo brat vela ludi...
a vlastne so VSEEEETKYMI suhlasim... heh okrem @11... ale aj to je nazor nho... ale dost nerealny lebo PuNk´S NoT DeAd aj ked si to budu ludia howorit 100 krat dookola aj tak Punk Rock je moja viera...PuNk Rock neumiera...
@15.... oki nho tak to nemam rada ani ja... ja mam sice len 15 a punkackou som podstatne kratko ...da sa powedat ze jeden rok...a ze da sa powedat howorim nie preto, ze som s tym zacala dajme tomu dakedy v oktobry, nowembry... ale zacinala som pomaly a postupne a vobec newem kedy sa to zacalo... ale nebolo to zo dna na den .. to urcite nie (bohuzial ako u mnohych ako pises 13 rocnych co budu punkaci mozno 3 mesiace dokopy kym ich za to fotrovci nez*ebu)
@34 ináč keď už deti pokrikuju punk is dead a nie death lebo death je smrť a nie mŕtvy, je to trápne tak isto ako keď sa niekto hraje na punkera a pri tom nemá ani poňatia o tom čo to vlastne je, lenbo dnešný punk nieje absolútne punkom, ako to keď si niekto myslí že čierna a punk spolu nejako súvisia, tak nech si pozrie nejaký klip od sex pistols alebo od new york dolls a pochopí............
@36 nho zhodou nahod sex pistol pocuvam... podla mna su uzastny a to ze je moja najoblubenejsie farba cierna neznamena ze sa obliekam do ciernej... ani ze si myslim ze punk je vobec o nejakej posratej farbe, vies?? a pre tvoju zaujmavost hoci ANO som aj ja decko ako aj väcsina z tych ktory su tu... a ked ma niekto hoci aj nad 18 nezanamena ze pojedol vietku mudrost sveta...nho ani ja neznasam NEZNASAM tých ktorí punku nerozumeju a obliekaju sa tak ze vizeraju skor ako trapny emaci ci maju 9,12,13,14,15,19 alebo aj keby mali 150 tak ich aj tak budem mat jednoducho na haku...ok?
nie nekupila som si prave i-pod a nemam ho vobec, ale aj keby som mala thak v nom urcite nemam good charlotts lebo je to obycajna pi*ovina, a ked ta tak trapi co pocuvam tak je to napr. Nirvana, Sex Pistols, Testament, Sham69, Misfits, The Exploited a zopar inych. no a zo slovenskeho punku mam najradsej Hospital Bukra, HT, SPS, punkreas, KSS, odpad, zona A a este atd. ale najradsej mam tieto.... takze sa skudni dobre.. si sa ma mala najprv spytat ze co pocuvam a potom nadavat... thakze ak sa ti daco nepaci teraz sa kludne realizuj.. uz budes mat na to aj dovod...
ale sak preco by sme si njeco maly o nich mysliet sak su to ludia ako kazdy iny..a jha luudi podla vyzoru nehodnotim..keby somsa nemala bavit zo ziadnym parerom ci hip hoperom..taksa nebavim skoro z nikym..pre boha....
punk mam radsej ako hiphop, ale.... ich nazory na zivot sa mi zdaju trochu... "lajdacke"? a az prilis... uvolnene ale su to super ludia, len by nemuseli fetovat a pit, ale nie vsetci su taki...
@54 zona a možno nebola typická punková skupina, ale boli proti režimu tej doby, alebo jak to presne vyjasriť, jednoducho dušou to boli aj sú punkeri, keď si to nezažil tak to asi ťažko pochopiš
hej a ty zakladateľka tohto fóra sa nauč vyjadrovať, lebo sa to fakt nedá čítať, nemyslel som to presne na teba len som zaujal svoj postoj a vyjadril názor, aj tak mám pocit že v tom nemáš jasno keď si punkerka, proti čomu bojuješ? máš nejakú teóriu alebo čo? je v dnešnej dobe niečo proti čomu sa dá bojovať? nemôžeš vyjadriť vlastný názor alebo čo?
Preto furt prizvukujem to že deti nemajú ani poňatia o čom punk je tak si ho furt berú do huby, iné je počúvať punk a iné je byť punkerom, ale to je vlastne jedno.......
važne som si to prečítala od hora až dole no tety na ulici mam rada keď od nás odťahujú ďeťičky....no a keby pohľad zabíjal tak som už asi v rici ale nie...zbite nás sme skrz na skrz zlí...a presne ako vravíte"chceme zaujať" nienie..ja práveže chcem povedať že je aj niečo iné ako výpredaje v auparku...že sú aj horšie problemy kao to že sa ti zlomil nechet alebo že práve reveš že ti neodpísal frajer ..zatial čo v afrike zomierajúludia od hladu...okej ja im už asi nepomožem ale aspon sa netvárim že som "tá dobra"...ano vy ste tí správni vyčistite si vašu spoločnosť...nie nie to my by sme hu mali vyčisťiť od vás...a-na-a
sa tu hadate pre punk...a potom niekomu howorite ze je male decko a ze newie co je to punk...ak by ste boli ozajstnymi punkacmi neriesite tu teke kktiny a nastrocny punkac moze punku rozumiet wiac ako 30 rocny...wed punk nieje o weku ale o nazoroch,o postojoch...tak sa prosim was spamatajte...PUNK IS NOT DEAD! a to nieje len nejaka trapna fraza,ktoru omielam
neznášam škatuľkovanie a otázky typu "čo si myslíš o emákoch, punkeroch.." sú mi úplne cudzie a neodpovedám na ne.. Nie, že by na moejj odpovedi niekomu záležalo, ale tu ide hlavne o to, že nie každý "punker" (keď to tak musím nazvať) je taký, ako všetcia iní, ja nemôžem hovoriť svoj názor na punkerov ako za skupinu, ja môžem vyjadriť svoj názor jedine za jednotlivca, takto všeobecne sa to nedá, keďže každý je iný...
ja si myslim o ludoch, nedavam podstatu tomu ci niekto pocuva punk a povazuje sa za punkaca alebo co... nepotrebujem najprv hodit do skatulky a potom si spravit nazor.
Pre mňa si buď aj banánom keď sa ti to páči, šuma fuk, kto je kým, a keď si pravá punkáčka, tak by ti malo byť tiež šum a fuk, čo si kto myslí o punkáčoch...
no co si myslim o tych punkacoch punkerskych? ...no nic ...co si mam mysliet ??? no aj ja "som pankac" ...no pocuvam punk /ale aj ska , hc , alternativu ... / u nejaky ten rocik .. aj kapelku mam skoro punkovu a mam aj take vlasy ze "punkove" ale co si mam o tom mysliet? poznam punkacov co su fakt ze prasata hnusne a poznam v pohodicke punkacov ... tak isto ako vsetci su to obycajny ludia .... to je v ludoch a nie v nejakych po.ratych handrach a farbach a ostatnych veciach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
---nemam vyhraneny nazor---
@4 to nie je chochol ale ciro
- Ten chochol ma pobavil.
@8 tak s tebou plne suhlasim tak by to malo brat vela ludi...
a vlastne so VSEEEETKYMI suhlasim... heh okrem @11... ale aj to je nazor nho... ale dost nerealny lebo PuNk´S NoT DeAd aj ked si to budu ludia howorit 100 krat dookola aj tak Punk Rock je moja viera...PuNk Rock neumiera...
len tak pomimo, nenávidím výraz "punker"... sympatickejší mi je punkáč
@22 to slusne vystihol
a ako sa to prejavuje? práve si si kupila novy ipod a mas v nom celu diskografiu good charlotte?
a dufam že si si na neho kupial puzdro so znakom anarchie a veelkym napsiom punk's not dead
vyzerat ako normalny clovek a pocuvat punk
vyzerat ako smradlavy otrhany bezdomovec a pocuvat punk
to co si o nich myslim sa da aj domysliet...
počúvam punk sem tak tak možno vyzerám (ale nie ako soc ale nikdy som sa sama za punkáčku neoznačila
nie nekupila som si prave i-pod a nemam ho vobec, ale aj keby som mala thak v nom urcite nemam good charlotts lebo je to obycajna pi*ovina, a ked ta tak trapi co pocuvam tak je to napr. Nirvana, Sex Pistols, Testament, Sham69, Misfits, The Exploited a zopar inych. no a zo slovenskeho punku mam najradsej Hospital Bukra, HT, SPS, punkreas, KSS, odpad, zona A a este atd. ale najradsej mam tieto.... takze sa skudni dobre.. si sa ma mala najprv spytat ze co pocuvam a potom nadavat... thakze ak sa ti daco nepaci teraz sa kludne realizuj.. uz budes mat na to aj dovod...
Inak odporucam pozriet - Punk ako zivotny postoj. Je tam vykreslena podstata punku. Myslim toho praveho, ktory uz neexistuje.
hej a ty zakladateľka tohto fóra sa nauč vyjadrovať, lebo sa to fakt nedá čítať, nemyslel som to presne na teba len som zaujal svoj postoj a vyjadril názor, aj tak mám pocit že v tom nemáš jasno keď si punkerka, proti čomu bojuješ? máš nejakú teóriu alebo čo? je v dnešnej dobe niečo proti čomu sa dá bojovať? nemôžeš vyjadriť vlastný názor alebo čo?
Preto furt prizvukujem to že deti nemajú ani poňatia o čom punk je tak si ho furt berú do huby, iné je počúvať punk a iné je byť punkerom, ale to je vlastne jedno.......
61, - uplne suhlasim