ze sa mi vacsina rysavych nepaci a je vynimocne ak rysavy clovek ma ten pekny odtien pre moje oko.
spoznala som az jedno dievca a nula chlapcov co im pristala rysava ale nepocitam zafarbene na cerveno to je ine uplne.
@kneesocks ale ty si pochopila len ma zaujímalo aj napr. že či sa niekto stretol s nejakými povahovými črtami podobnými pri týchto typoch ľuďoch.... lebo ja hej, preto ma to zaujímalo ...
toto je tuším už tretie fórum v priebehu krátkeho času, kde píšem opäť to isté ako pri homosexuáloch a potetovaných ľuďoch pokiaľ daného človeka nepoznám, nemyslím si o ňom. Ale hej, páči sa mi hrdza ^^
môj prvý frajer bol ryšavý a páčilo sa mi to veľmi, ešte si to stále dofarboval na nejakú oranžovú až červenú , ako kedy a ako kde, všetialké odtiene,, a bolo to super, ešte k tomu vyzeral ako spevák zo sum 41 čo bolo v tom mojom životnom období veľké plus
mne pride vtipne ze rysavi ludia (ti prirodzene rysavi) su proste bud uplne skaredi alebo uplne pekni aspon ja som nikdy nic medzitym nevidela haaa a zrovna moj terajsi frajer je rysavy ale inac mi nejak povahovo vobec nepride odlisny alebo co od ostatnych ludi s inou farbou vlasov
že keď si jeden ryšavý chlapec dal takú peknú modrú košeľu, hrozne krásne to ladilo! :happy: hnedovlasým, čiernovlasým, blonďákom a holohlavým sa to nehodí tak pekne.
Ako o ryšavej farbe vlasoch nič nemám, ale keď je celý človek ryšavý tak to je blee pre mňa. Proste pehy a a celý taký bledý s ryšavými vlasmi, bleee..
@nicolkaa Podľa mňa to vôbec nie je blbosť. Každá skupina génov má svoj charakteristický zápach a keď ti niekto nevonia znamená to že ste génovo "nekompatibilní". Príroda sa ti tým snaží povedať aby si s takým človekom nemala deti lebo môžu mať problémy s imunitou, alergie a podobné veci...
A platí to pre opačné pohlavie a aj pre rovnaké čo je celkom zaujímavé
A čo sa týka hlavnej témy podľa mňa sú ryšavky ako deti dosť nepekné , veľakrát sú šikanované a iní sa im smejú, no v dospelosti patria často medzi tie najkrajšie ženy A mužov ohodnotiť neviem, to nech radšej riešia baby
Ja som prirodzená No áno všímajú dosť, no niekedy su to také pohľady... U pubertiakov som sa stretávala s takým pohadom že " bože hrdza ide" ... ale s tými dospelšími je to trošku inakšie. Už som si zvykla že väčšej polovici sa tie vlasy nepáčia že sú moc výrazné. Ale som proste originál
ak mám byť úprimná.. stretla som len veľmi veľmi málo prirodzených ryšavých ľudí, ktorý by boli aj pekní, možno aj žiadneho.. zato farbených je ich kopa, no ja neviem.. ale žeby mali nejaké spoločné povahové črty to je podľa mňa blbosť. a aké majú napríklad čiernovlásky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
ale rysavy chlap pre mna ee
spoznala som az jedno dievca a nula chlapcov co im pristala rysava ale nepocitam zafarbene na cerveno to je ine uplne.
farbení - fajní
a platí to pre obe pohlavia samozrejme
a tie pehy tiež len na niektorých, aj keď je tých pieh strašne veľa
irituje ma jak sú všetci teraz z ryšavých báb úplne mimo
ináč mi je to nejak jedno čo má kto na hlave
že som sa zas púšťala do debaty
&ei=Pp1jU9-uJqi47AbqtIBg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=913#facrc=_&imgdii=_&imgrc=8aBuK2XHmiJhbM%3A;YxK7teNaCtQwKM;http%3A%2F%2Fuserserve-ak.last.fm%2Fserve%2F500%2F52933059%2FAxl%2BRose%2Bw_axl_rosedotcom_00330sized.jpg;http%3A%2F%2Fwww.last.fm%2Fmusic%2FAxl%2BRose%2F%2Bimages%2F52933059;500;428" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=w.+axl...
Ako o ryšavej farbe vlasoch nič nemám, ale keď je celý človek ryšavý tak to je blee pre mňa. Proste pehy a a celý taký bledý s ryšavými vlasmi, bleee..
a baby... povacsinou tiez nic moc:?:
ale! ryšavky sa mi zvyknú páčiť :-S
Josh Homme rozhodne bevyzerá zženštilo
Mne sa ryšavé vlasy veľmi páčia.
A platí to pre opačné pohlavie a aj pre rovnaké čo je celkom zaujímavé
A čo sa týka hlavnej témy podľa mňa sú ryšavky ako deti dosť nepekné , veľakrát sú šikanované a iní sa im smejú, no v dospelosti patria často medzi tie najkrajšie ženy A mužov ohodnotiť neviem, to nech radšej riešia baby
Ale mám pocit,že ľudia si ma teraz viac všímajú ako keď som mala iný odtieň...