cítim povinnosť mať k nemu aspoň minimálne pozitívny postoj keďže preslávil moje milované mesto a nepočúvam tie pesničky, ani tie texty. keby som začala, mám ho za väčšieho debila
Ako repsket za to co dokazal ale jeho suc asny album je oproti jeho starsej tvorbe sracka, vraveli ekdysi, že bol komerčný ale toto už neni komercia toto je diskofília. PUKE
nepocuvam taku ,,hudbu,, ale rytmus , je rytmus, asi snad jediny , ktoreho ako tak hm respektujem ? ostatni su aj tak odpad , hoci tusim moja rec , ci ako sa ti maniaci volaju maju v pesnickach nejake tie gitarove srandy, tak to sa uz priblizuje aj k hudbe ,
že je to nenormálne super spevák, on keď začne spievať, Pavarotti sa môže schovať... samozrejme žartujem, nenávidím ho ako prevažná väčšina normálnej mládeže...
Mňa zaujíma hudba a toto ako hudba je nula, ale má celkom zaujímavé texty, len mu ich neverím. Proste pre mňa je to predstaviteľ falše, tak ako bol napr. kedysi aj Elán.
keď vyhral Aurela či kieho frasa, tak si ho prišiel prebrať a hodil ním o zem že môže osrať aj Aurela a celú telku.... teraz si vyspevuje Keď si "ščasny" urob ... ... v reklame na T-mobile... kde zmizla tá komerčná nenávisť??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
k rytmusovi sa nevyjadrujem.. inac tato tema tu je uz asi 250 milionty krat
o hrdinovi
o stroji
o dube
stale netusim ako sa tam zobralo to y
ale keď si ho mapísal s Y musí byť dobrýýýýýýýýýý.....filip
o žene
o ulici
o dlani
o kosti
a furt nič!