Čo si myslíte o Slovenských DJoch čo hrajú v discobaroch ?
založila som tuto diskusiu pretože chcem zistiť či iba my v hlohovci mame takych otrasnych DJov čo su ol roka dozadu a hraju uplne odveci, alebo či som náročná ja alebo je to takto všade...
ja akurát viem, že jeden vlani učil na mojom niekdajšom gympli anglinu a vraj nevedel učiť zrejme ani poriadne anglicky a bol dosť pribrzdený (a mám to z dôveryhodného zdroja
Mám na nich názor, že pustia kľudne čokoľvek, len aby ľudia tancovali. Na dedinských a iných malých zábavách sa to totiž inak nedá. Obecenstvo je furt to isté, DJ dobre vie, na čo ľudia vstanú, čo treba pustiť kedy, ako treba kombinovať, a preto aj pri tematickom večere sa niekedy pritrafí, že musí od témy odskočiť, ak vidí, že tá téma sa nechytá...
Je pravdou, že dedinskí a mestskí DJi v baroch hrajú podľa ľudí, čo tam chodia, a tí nemajú predsa radi veci, ktoré ešte ani poriadne nedobehli na Slovensko, ale staré dobré odrhovačky, ktoré poznajú pomaly naspamäť...
A, ešte subjektívne si o nich myslím, že strašne klamú, sú to hrozní idioti, zaprú vám aj nos medzi očami, sú to nafúkaní kreténi, ktorí si o sebe myslia, že sú stredom vesmíru a tvrdia, že čo ja viem čo všetko videli, a napokon im všetky nové CDčka napaľuje doma ich frajerka, ktorá potom dostane rozum a odíde od nich skôr, než ich zavalia dlhy až nad hlavu, pretože si kúpili novú aparatúru, na ktorú samozrejme nemali Ale inak sú to milí ľudia
úúplne s tebou súhlasím, až nato, že v mojom okolí je to hlavne tak že DJ pustí pesničku typu "horehronie" 5krát za noc.. a proste je to v najpreferovanejšom disco bare u nás v meste.. totálna hamba.. a myslím že vačšina ludí by privítala niečo nové, nejaké nové vypalovačky, známe aj neznáme, ale podla mna sa DJom nedá nazvať niekto kto pustí teraz od davida guettu memories a myslí si že ako je v obraze a akú novinku to púšta.. myslím že vačšia chyba je v DJoch ako v návšetevníkoch.. :/
jedná sa o DJ-ov čo šupnú CD do prehrávača s nejakou otrepanou skladbou s rádia ??? tak to pre mňa nieje DJ bo toto dokáže aj 5 ročné decko, aj keď 95% slovenských DJ-ov je taká
nié to len DJi žijú v omyle že im pustia pesničku ktorá sa isteho času dáý počúvať a ludia na nej fičia a toto si štandartný slovenksý DJ zafixuje v hlave na dva mesiace ...
@lujzianna nefunguje to tak náhodou všade? zobere sa trocha počúvateľná pesnička, púšťajú ju 20x denne všetky rádiá, hudobné televízie a neviem čo ešte a potom keď DJ takú "kalbu" pustí tak sa cíti ako víťaz lebo "hraje hity"
jj je to tak ale myslím že aj DJ je tiež iba človek ( aj ked niekedy to tak nevyzerá) a mal by vidieť a pičuť čo ludí a baví a čo nie a rozoznať čo je ešte vo fáze že "wáááá" alebo či je to už otrepané... A myslím že už sa niekde stratil aj význam slova DJ.. Nši DJi mi pripadajú že púštajú akorát hitovky z funka alebo z extresu akorat že na dobrych reprakoch.. keby si aspon dali tolko "namahy" a pozrei nejake zaujimave remixi na youtube, hned by sa na party trsalo lepšie, lenže čo už...
az pol roka stare ? no hrozne nieco, ked chce robit legalne to by mal raz za tyzden zhanat nove cd aby boli 15ky spokojne, nevadi ze potom nic nezarobi
...ked su vsetci okolo ozraty tak je to aj tak jedno co sa pusta
mne je to úplne že jedno na diskotéky chodím len sporadicky a to iba ak som pozvaný na nejakú oslavu, stretnutie(po 20 rokoch ) alebo že nejaký známy otvára nejakú novú diskotéku tak väčšinou si tam dám do nosa, posedím, podiskutujem s priateľmi a idem preč. Tancovať tam netancujem len už ak fakt tam nejaká dotyčná príde a otravuje ohľadom tancu, tak to potom rád. Inak mi je diskotéka a rovnako aj Dj ukradnutý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Väčšinou,keď hrajú len taký lokálny...
Nejakú rádiovú sračku si môžem pustiť aj ja sama...
Je pravdou, že dedinskí a mestskí DJi v baroch hrajú podľa ľudí, čo tam chodia, a tí nemajú predsa radi veci, ktoré ešte ani poriadne nedobehli na Slovensko, ale staré dobré odrhovačky, ktoré poznajú pomaly naspamäť...
A, ešte subjektívne si o nich myslím, že strašne klamú, sú to hrozní idioti, zaprú vám aj nos medzi očami, sú to nafúkaní kreténi, ktorí si o sebe myslia, že sú stredom vesmíru a tvrdia, že čo ja viem čo všetko videli, a napokon im všetky nové CDčka napaľuje doma ich frajerka, ktorá potom dostane rozum a odíde od nich skôr, než ich zavalia dlhy až nad hlavu, pretože si kúpili novú aparatúru, na ktorú samozrejme nemali Ale inak sú to milí ľudia
úúplne s tebou súhlasím, až nato, že v mojom okolí je to hlavne tak že DJ pustí pesničku typu "horehronie" 5krát za noc.. a proste je to v najpreferovanejšom disco bare u nás v meste.. totálna hamba.. a myslím že vačšina ludí by privítala niečo nové, nejaké nové vypalovačky, známe aj neznáme, ale podla mna sa DJom nedá nazvať niekto kto pustí teraz od davida guettu memories a myslí si že ako je v obraze a akú novinku to púšta.. myslím že vačšia chyba je v DJoch ako v návšetevníkoch.. :/
nié to len DJi žijú v omyle že im pustia pesničku ktorá sa isteho času dáý počúvať a ludia na nej fičia a toto si štandartný slovenksý DJ zafixuje v hlave na dva mesiace ...
MF
jj je to tak ale myslím že aj DJ je tiež iba človek ( aj ked niekedy to tak nevyzerá) a mal by vidieť a pičuť čo ludí a baví a čo nie a rozoznať čo je ešte vo fáze že "wáááá" alebo či je to už otrepané... A myslím že už sa niekde stratil aj význam slova DJ.. Nši DJi mi pripadajú že púštajú akorát hitovky z funka alebo z extresu akorat že na dobrych reprakoch.. keby si aspon dali tolko "namahy" a pozrei nejake zaujimave remixi na youtube, hned by sa na party trsalo lepšie, lenže čo už...
...ked su vsetci okolo ozraty tak je to aj tak jedno co sa pusta