Každému už asi niekedy prišla správa ako: ak toto neodošleš do týždňa pätnástim kamarátom, budeš mať smolu. Veríte tomu? Ja osobne nie. Ignorovala som to a nič.
Spam, spam, spam... ak my to pošle niekto z mojich facebookových kamošov tak si ho okamžite vymažem bez ohladu na to či je to spolužiak,kamarát,rodina (ach)
@palechore podla toho som uz 32 krat mrtvy,tri krat ma navstivila krvava marry a osemnastkrat my narastol dalsi kokot....teraz mam devetnast kokotov a som rozhodnuty take picoviny gnorovat nadalej...
ako keby ja teraz napisem: !!!100% real--- az toto nebudes zdielat tak do dvoch tyzdnov ty cigani ujebu bycikel.. 100%---real!!! a takto vznika kazde jedno..niekto sa nudi..porozmysla..vymisly story a ide sa na to..zdiela to na 5 profiloch a FB jak choroba to rozsiri vsade..prosim ta..ako sa mozes pytat ci v to niekto veri sak to je holy vymysel co urobili 12 rocne pokecove pice... peace...
mne pred dvoma rokmi prišla správa, že ak to neodošlem neviemkoľkým ľuďom zomrie mi mama... neverila som tomu ani som nič neodosielala a ešte v pohodičke žije... čiže sú to blbosti ktoré strašia tých čo veria na všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
kašlem na nejaké reťazovky...
Ale inak vždy ma zaujímalo, kto to vymýšľa... asi nejaký prifetnutý mantinel.
ako keby ja teraz napisem: !!!100% real--- az toto nebudes zdielat tak do dvoch tyzdnov ty cigani ujebu bycikel.. 100%---real!!! a takto vznika kazde jedno..niekto sa nudi..porozmysla..vymisly story a ide sa na to..zdiela to na 5 profiloch a FB jak choroba to rozsiri vsade..prosim ta..ako sa mozes pytat ci v to niekto veri sak to je holy vymysel co urobili 12 rocne pokecove pice... peace...
ale zas na druhej strane: