Určite ste už videli asi všetci ich spoty, reklamy a billboardy. Ja v tom však vidím podvrh - kampaň im robil tím, ktorý robil kampaň Obamovi, plus v tom cítim Nicholsona a jemu podobných.
za tolké peniaze čo investovali do reklám, si budu môcť kupiť aj hlasy občanov pri voľbách........a dostanu sa medzi prvých 6 strán do parlamentu.........no a nech mi niekto napíše, že nemám pravdu ......filip
akurát som rozprávala s kolegyňou, že koho bude voliť a povedala, že bud obyčaných ľudí alebo 99% a keď som jej povedala, že 99% je podvrh, tak sa ohradila, že to čo tvrdím môže byť kľudne predvolebná kampaň nejakej inej strany...
to tak, 40tníčka a nemá internet, jediné čo vie je to, čo prehlasia média v televíznych novinách a nie je taká jediná, ale takých je 99% ľudí na dôchodku, takže niekto ich bude voliť aj tak
populizmus...vnimam ich ako radovu politicku stranu len s tym rozdielom ze spravili dobry marketingovy tah a prepozicali si nazov zo svetoveho hnutia Occupy, ktore vsak nema nic s politickou stranou
No ako ich sponzor je J&T, a oni malui taký fajný spot istého času s heslom "Je dobré byť bohatým." Čo je pravda, to je ale takl nejak sa to nezhoduje s tým čo hlásajú, navyše ich zakladateľka si v roku 2007 schválila sama sebe projekt za niečo vyše milióna či dvoch eur.
Myslím, že to je dosť argumentov na to aby ich človek nevolil .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tak, tak
to tak, 40tníčka a nemá internet, jediné čo vie je to, čo prehlasia média v televíznych novinách a nie je taká jediná, ale takých je 99% ľudí na dôchodku, takže niekto ich bude voliť aj tak
Myslím, že to je dosť argumentov na to aby ich človek nevolil .