Tablety vraj nie sú veľmi určené pre prácu, ako napr. grafika, textové dokumenty, programy na rôzne úpravy a pod. Vhodné pre voľný čas, hry/aplikácie, facebook, je to najrýchlejší spôsob pripojenia sa napr na mail, notebook by ste museli zapínať a pod. Je
Je to fajn v tom, keď človek nepotrebuje nejaký zložitý operačný systém, potrebuje sa viackrát za deň na rôznych miestach pripojiť na net, poznačiť si poznámky z nejakého stretnutia, niečo pekné odfotiť, pozrieť fotky, video, mail...atď.
Povedala by som, že je to taká biznis vec, ktorú môžeš v pohode strčiť do tašky bez toho, aby ti zabrala tak veľa miesta ako notebook, a je to väčšie ako mobil, takže to posyktuje väčšiu prehľadnosť. Ja som tiež rozmýšľala, na čo by mi to bolo, čo mi to ponúka viac ako mobil a počítač dohromady...a ono zrejme práve to chce byť ten notebook a mobil dohromady v takej tej strednej forme...
Takže, ak to nejako nepotrebuješ, neviem, či by sa oplatilo si to zaobstarať, každý to má na niečo iné, takže sa musíš v konečnom dôsledku rozhodnúť podľa seba
na toto fórum som veeeľmi zvedavá, dúfam, že sem pribudnú naozaj dobré názory..
ja sa neviem rozhodnúť či kúpiť a či nie.. každopádne by som to riešila ale už tak že by som si nekúpila dáky tablet za 100-150 euro ale rovno iPad alebo samsung galaxy tab.
no nečakaj, že ti to nahradí nejako plnohodnotne notebook...je to skôr fakt len hračka na zabitie času. Mám dvojkový iPad a či by som si ho kúpila ešte raz? Asi áno, ale keď som si ho kupovala, tak som celá natešená si hovorila, že tam budem hlavne čítať knihy, učiť sa a pod...nakoniec na tom pozerám najčastejšie videá(nepodporuje Adobe Flash btw), filmy, fotky na Printereste a tak podobne. Vôbec neseká, baterka drží super, fotky na ňom nerobím, len ak núdzovo.
mám nexus 7..a pre mna najlepšia vecička na svete nemusím zapínať pc, zapnem ho kedy chcem a je to rýchlo, lepšie sa na tom píše ako na mobile a stiahnem si čo chcem a proste super, max. spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Povedala by som, že je to taká biznis vec, ktorú môžeš v pohode strčiť do tašky bez toho, aby ti zabrala tak veľa miesta ako notebook, a je to väčšie ako mobil, takže to posyktuje väčšiu prehľadnosť. Ja som tiež rozmýšľala, na čo by mi to bolo, čo mi to ponúka viac ako mobil a počítač dohromady...a ono zrejme práve to chce byť ten notebook a mobil dohromady v takej tej strednej forme...
Takže, ak to nejako nepotrebuješ, neviem, či by sa oplatilo si to zaobstarať, každý to má na niečo iné, takže sa musíš v konečnom dôsledku rozhodnúť podľa seba
ja sa neviem rozhodnúť či kúpiť a či nie.. každopádne by som to riešila ale už tak že by som si nekúpila dáky tablet za 100-150 euro ale rovno iPad alebo samsung galaxy tab.
bonus je, ze na mojom sa dobre kresli, lebo je k nemu pero
Tie nevýhody sú, že nemá foťák, len prednú kameru, a nejdú na ňom mobilné siete.
Takže ak chceš tablet na hry a internet, tak odporúčam...
vyhybaj sa lacnym rachotinam
ja ked nekedy narazim na nejake peniaze tak pojdem do ipadu
Ale pre ľudí ktorí počítače využívajú iba na sprostosti (tj. komunikácia, surfovanie na nete, knihy, filmy, etc.. ), je to v pohode vecička.