Mne sa to absolútne nepáči. Mal som problém to dopočúvať, podľa mňa hnus. Ale to asi preto, že tento štýl neobľubujem. Nieje to ale zas tak zlé, niektorým známym sa táto pesnička páči.
mojetynervy, to čo? za chvíľu by som mohla aj ja začať spievať... nehovoriac o tom, že tie devy mali otrasné tiene, kt. sa im vôbec nehodili
text absolútne odveci, to by aj môj brat lepšie napísal a veta :možná si udělám maturu" to dorazila
a nakoľko tento hudobný žáner ide celkom mimo mňa, dokázala som sa odosobniť a zmôžem sa len na to, že je to neskonale tuctové, myslím, že čosi s presne rovnakou melódiou hrávali pred mnoha rokmi v rádiu v relácií pre deti
Len tak z nudy na kolene to asi niekto nerobil keďže videoklip ako kamera o sebe ok.
Ale aký účel bol natočiť videoklip, v ktorom pár 15-tok ktoré majú od speváckych výkonov hrozne daľeko, spievajú notoricky známu pesničku so zmeneným textom o ničom?
Asi sa pár 15-tok bohatých rodičov chce stať speváčkami Či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale inak, preboha..
V pohode text
V pohode klip
ale aj tak je to pre mňa odpad.
Najlepsia hlaska "udelams i taky mozna maturu" svedci o ich inteligencii
» bandzone.cz/lustela...
text absolútne odveci, to by aj môj brat lepšie napísal a veta :možná si udělám maturu" to dorazila
a nakoľko tento hudobný žáner ide celkom mimo mňa, dokázala som sa odosobniť a zmôžem sa len na to, že je to neskonale tuctové, myslím, že čosi s presne rovnakou melódiou hrávali pred mnoha rokmi v rádiu v relácií pre deti
Len tak z nudy na kolene to asi niekto nerobil keďže videoklip ako kamera o sebe ok.
Ale aký účel bol natočiť videoklip, v ktorom pár 15-tok ktoré majú od speváckych výkonov hrozne daľeko, spievajú notoricky známu pesničku so zmeneným textom o ničom?
Asi sa pár 15-tok bohatých rodičov chce stať speváčkami Či?